platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
16-17 juni 2020
Internationell kongress
om 3D-printing till Örebro.
bra initiativ
Turistrådet Västsverige
hjälper besöksnäringen att behålla anställda.
omställningen är här
Internationell konferens
för framtidens handel kommer till Stockholm.
500 000 drabbade
EXPO2020 i fara
- hotell och restauranger är nere på 20 procents beläggning.
08.45 - 11.00
Upplev Trädgårdsmässan LIVE
hemifrån i morgon.
ett gött initiativ
”För ditt Göteborg”
stöttar lokala besöksnäringen.
Lastbilbranschen enig
Elmia Lastbil
flyttas fram till 2021.
fint initiativ
Elite Hotels sträcker ut handen
till 70+ och vårdpersonal.
tidig statistik
Konkurser inom hotell- och restaurang
väntas öka med 57 % i mars månad.
20-22 oktober
GastroNord tar nya tag i oktober
bokningarna var de största hittills.
RSS
rss_icon
Länkar
Platsannons | onsdag 28 augusti 2019
Strategisk projektledare, Destination Eskilstuna

Om arbetsplatsen

Är du bra på att bygga långsiktiga relationer samtidigt som du vill vara delaktig i att skapa arbetstillfällen i Eskilstuna? Brukar du på ett naturligt sätt vara nyfiken på nya människor och vilja utveckla ditt nätverk? Eskilstuna Convention Bureau, som är ett affärsområde inom Destination Eskilstuna har i uppdrag att värva fler möten till Eskilstuna. Syftet med verksamheten är att via nationella och internationella möten bidra till tillväxt, utveckling och marknadsföring av Eskilstuna kommun. Ett uppdrag som görs i nära samarbete med besöksnäringen inom kommunen.

 

Om du känner igen dig och blir intresserad av ovan vill vi att du läser vidare och söker tjänsten!

 

Destination Eskilstuna är ett kommunalt destinationsbolag som har en bred samverkan med näringsliv, föreningsliv och akademi. Våra övergripande mål är att stärka Eskilstuna som platsvarumärke och skapa fler arbetstillfällen. Inom affärsområdet Convention Bureau finns 22 medlemsföretag som vi samarbetar tätt med. Vi producerar bud och offerter på relevanta möten för Eskilstuna. I samband med det informerar vi om konferensanläggningar, arenor, preliminärbokar möteslokaler, genomför visningsresor för beslutsfattare och mycket mer. Som projektledare får du en nyckelroll i hela processen från att skapa relation med den lokala värden till att lämna över till kongressarrangören.

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare ingår en palett av arbetsuppgifter där huvudsyftet är att värva möten till Eskilstuna som i första hand är kopplade till det som är Eskilstunas styrkor dvs musik, idrott, miljö, hållbarhet, industri och innovation. Exempel på arbetsuppgifter som ingår är:

• Att tajt samarbeta med sina medlemsföretag och bidra med att attrahera möten.

• Hitta den person som ska komma att bli den lokala värden för mötet.

• Producera en ansökan som innehåller uppgifter om Eskilstunas mötesfaciliteter såsom middagsförslag, studiebesök, sociala aktiviteter och transporter.

• Organisera en Site inspection om nödvändigt.

• Leda arbetet som Eskilstuna Convention Bureau och vara mäklaren som kopplar ihop rätt parter och slutligen lämna över till en kongressarrangör.

• Söka upp och bearbeta potentiella kunder och samarbetspartners lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

• Planera och genomföra säljbesök, visningsresor och olika kundaktiviteter.

 

I tjänsten ingår också att agera stöd till arrangörer i planeringen av möten; koordinera och ge råd gällande bokningar av konferensanläggningar etc.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet från arbete med besöksnäring eller närliggande. Det kan tex vara erfarenhet från hotell- eller anläggningsbranschen. Har du dokumenterad erfarenhet från B2B-försäljning eller tjänsteförsäljning där du visat kompetens inom relationsbyggande och långsiktigt affärsmannaskap är det starkt meriterande. Vi har som krav att du talar och skriver svenska helt flytande och pratar engelska flytande. Har du kunskaper i övriga språk så är det meriterande. För att bli aktuell för tjänsten är det ett krav att ha körkort för personbil. Har du lokalkännedom om Eskilstuna gällande nätverk, geografi och historia så ser vi det som mycket positivt. Goda kommunikationskunskaper samt goda kunskaper i digitala verktyg är en förutsättning för att klara av detta jobb.

 

Som person söker vi dig som har ett nyfiket sätt och alltid är beredd att nätverka. Du behöver kunna sätta dig in i hur föreningar och företag är organiserade och strategiskt förstå hur du ska skapa rätt kontakter. Rollen kräver ett stort tålamod och tydligt affärsmannaskap då planeringshorisonten ofta är lång. Vi vill att du tänker långsiktigt gällande både försäljning och kundrelationer.

 

Tjänsten innebär tidvis resor och aktiviteter som innefattar arbete kvällstid. Du ges stort ansvar och det ställs höga krav samtidigt som vi erbjuder ett mycket givande och omväxlande arbete som, för rätt person både stimulerar och utvecklar.

 

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse

Tillsvidare.

 

Ansökan

Referensnummer: 5420

Gör ansökan här!

Lön

Löneform: Månadslön.

 

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

 

Övrigt

Om Destination Eskilstuna: Destination Eskilstuna AB är Eskilstuna kommunkoncerns samlade kraft för att positionera Eskilstuna som en attraktiv ort för boende, studenter, besökare, arbete och investeringar. Arbetet sker i bred samverkan med näringsliv, föreningsliv och akademi.

 

Vårt övergripande mål är att verka för att Eskilstuna ska vara ett starkt platsvarumärke och stimulera till en hållbar tillväxt i form av fler arbetstillfällen inom besöksnäringen. Vi har även ett ansvar att stimulera tillväxt inom de delar av kulturella och kreativa näringar, som har en koppling till besöksnäring och evenemangsstrategin.

 

Vi arbetar inom fyra affärsområden; platsvarumärke, möten, evenemang och destinationsutveckling. Bolaget är en del av Eskilstuna kommunkoncern.