platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
flygnytt
Norwegian utökar linjenätet
och börjar flyga från Stockholm Skavsta och Växjö Småland.
mässor skapar möten
Växande intresse
för Automationsdagen.
Nytt jobb
Emil Ekberg,
ny GM på Nordic Light Hotel.
Kongress & Konsert
Renoveringen av Elmia
ger nya möjligheter.
Hotell
Prags hotellmarknad
fortsätter utvecklas positivt.
Kongress
Borås demokratiarbete
uppmärksammas internationellt i Grenoble.
nytt jobb
Stylt anställer ny vd
och gör sitt bästa år hittills.
hotellnytt
Stureplansgruppen
tar över Avalon Hotel i Göteborg.
hotellnytt
Jacy’z intar ytterligare en våning i skyskrapan
– lanserar Sky Affairs.
september 2023
Draken
blir ny nöjesdestination i Göteborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Platsannons | fredag 11 november 2022
Projektledare Akademikonferens

Akademikonferens är en gemensam organisation och en PCO (Professional Congress Organizer) för SLU, Uppsala universitet, Karolinska Institutet och Stockholms universitet för strategiskt och operativt stöd vid möten och evenemang. Vår uppgift är att stärka universitetens varumärke och sätta fokus på forskningen genom professionellt genomförda och framgångsrika möten. Vi söker aktivt upp möjligheter till värdskap för nya kongresser och konferenser och stödjer den som vill ta egna initiativ. Vi är idag 18 medarbetare och vi genomför ca 100 evenemang per år.

Vill du jobba med vetenskapliga möten för en hållbar framtid? Vi söker en projektledare på heltid med anställning vid SLU, avdelningen för kommunikation och externa relationer med placering vid Akademikonferens.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom SLU på https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare ska du med drivkraft leda, planera och ansvara för kongress-, konferens- och evenemangsprojekt. Du kommer att arbeta med flera projekt parallellt, i olika omfattning, och som ofta sträcker sig över flera år. Evenemangen genomförs i olika lokaler och på olika orter i Sverige, med tyngdpunkt på Uppsala och Stockholm. Det dagliga arbetet sker på vårt kontor i Uppsala.

Du arbetar konsultativt och operativt mot dina uppdragsgivare och har det övergripande ansvaret för upplägg, tidplan, budget och rapportering i dina projekt. Du leder och fördelar projektgruppens arbete samt skapar förutsättningar för engagemang och motivation hos dina medarbetare.

I din roll bistår du även enhetens ledning i verksamhetsplanering och verkar aktivt för organisationens utveckling, marknadsföring och arbetsmiljö. Vi arbetar med kvalitetssäkrande processer.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning (konferens/turism/besöksnäring) eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker vidare dig som har flerårig erfarenhet av projektledning av större konferenser, gärna inom den vetenskapliga sfären. Dokumenterat goda kunskaper i Office-paketet och i något event management system är en förutsättning för att du ska kunna arbeta effektivt. Du skriver och talar svenska och engelska flytande. Övriga språkkunskaper är meriterande. Är du insatt i de senaste tekniska lösningarna för möteskommunikation ses det som stark merit.

Du är lyhörd och en god kommunikatör och ledare som vinner förtroende hos dina kunder och medarbetare. Du är strukturerad, drivande och lösningsorienterad. Arbetsbelastningen är under perioder hög och kräver att du är flexibel och trivs i ett högt arbetstempo utan att tappa fokus och helhetsperspektiv. Arbete och möten på kvällar och helger förekommer periodvis. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B körkort är ett krav.

 

Placering:

Uppsala

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Fackliga kontaktpersoner:

https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/

 

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

 

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

www.slu.se

Kontaktperson

Tia Eriksson

chef Akademikonferens

018-67 10 66

tia.eriksson@slu.se

 

Länk till ansökningssidan. Du hittar ansökningsknappen längst ned i dokumentet.

https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=7435&rmlang=SE

 

Ansökan senast 2022-12-01

 

Platsannons | torsdag 15 september 2022
Projektkoordinator till Akademikonferens

Akademikonferens är en gemensam organisation och en PCO (Professional Congress Organizer) för SLU, Karolinska Institutet, Stockholms universitet och Uppsala universitet för strategiskt och operativt stöd vid möten och evenemang. Vår uppgift är att stärka universitetens varumärke och sätta fokus på forskningen genom professionellt genomförda och framgångsrika möten. Vi söker aktivt upp möjligheter till värdskap för nya kongresser och konferenser och stödjer den som vill ta egna initiativ. Vi är idag 18 medarbetare och vi genomför över 100 evenemang per år.

 

Vill du jobba med vetenskapliga möten för en hållbar framtid? Vi söker en projektkoordinator på heltid till vårt kontor i Solna, med anställning vid SLU, avdelningen för kommunikation och externa relationer.

 

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom SLU på https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/

 

Arbetsuppgifter:

Som projektkoordinator skall du tillsammans med projektledaren planera, genomföra och följa upp kongress-, konferens- och evenemangsprojekt. Arbetet är varierande och du kommer att vara med i många projekt parallellt. Konferenserna genomförs i olika lokaler och på olika orter i Sverige, med tyngdpunkt i Stockholm och Uppsala.

 

I din roll som projektkoordinator ansvarar du för deltagaradministrationen i vårt webbaserade system. Du sammanställer bokningar och beställningar till våra leverantörer och förbereder konferensmaterial. Under konferenserna arbetar du i sekretariatet och svarar för service till deltagarna och medverkanden. Vidare sammanställer du rapporter och deltar i möten och vår utveckling tillsammans med övriga medarbetare. Vi arbetar i kvalitetssäkrande processer.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete med större konferenser/evenemang. Erfarenhet från genomförande av vetenskapliga kongresser är meriterande.

 

Du har en eftergymnasial utbildning inom adekvat område (konferens/turism/hotell/besöksnäring) eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper i Office-paketet och har lätt att lära dig nya system. Erfarenhet av ett komplext webbaserat deltagaradministrativt system är meriterande.

 

Som person är du handlingskraftig och noggrann. Du arbetar effektivt och målmedvetet och har genuin känsla för service och kundrelationer. Du trivs att arbeta i team. För att lyckas i rollen som projektkoordinator är det viktigt att du trivs med varierande uppgifter i ett högt tempo. Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Arbetet kan innebära möten och evenemang under kvällstid eller helger.

 

Placering: Solna

Anställningsform: Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning: 100%

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

 

Ansökan: Välkommen med din ansökan via denna ansökningslänk senast 2022-09-26.

 

Här hittar du fackliga kontaktpersoner

 

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

 

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

 

www.slu.se

Platsannons | måndag 4 juli 2022
Chef för möten och event till Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress är en självklar och ledande mötesplats i världsklass för konserter, kultur, konferenser och kongresser. Nu söker vi en chef för möten och event för att utveckla UKK:s mötes- och eventverksamhet.

 

Som chef för möten och event leder och utvecklar du avdelningen för möten och event. Affärsområdet innefattar konferenser, event, banketter, fester, möten, och liknande. Tillsammans med dina medarbetare planerar och genomför du konferenser och event med mycket hög kvalitet utifrån våra kunders visioner och mål. Du har därför ett mycket nära samarbete med övriga avdelningar i UKK.

 

I rollen behöver du utveckla både uppdraget och teamet med såväl hög kundnöjdhet som god arbetsmiljö som ditt fokus. Du behöver därför arbeta trendmedvetet och kreativt för att maximera UKK:s potential och säkerställa enastående leveranser.

 

En viktig del av ditt arbete är att bygga hållbara nätverk och att marknadsföra verksamheten i rätt kanaler. Som chef för möten och event arbetar du med att utveckla och underhålla affärsdrivande kundrelationer samtidigt som du använder dina befintliga nätverk inom besöksnäringen för att nå nya samarbetspartner.

 

Du rapporterar direkt till UKK:s VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Här ansöker du om jobbet