platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
service i världsklass
Clarion Hotel Sign
vill ta gästupplevelsen till en ny nivå och tillsätter ett unikt Guest Experience Team.
Hållbarhet
Östersjöns och Mälarens överlevnad
i fokus på Allt för sjön 2020.
nytt jobb
Per Keller lämnar Yasuragi
återvänder till Sundsvall för att öppna Clarion Hotel.
Nytt jobb
Amanda Lindblad
ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.
coronoaviruset
IBTM skjuter upp IBTM Asia Pacific 2020
genomförs i Singapore 13-14 april 2021.
mässor skapar möten
Elmias resultat bättre än väntat
omsatte 232 miljoner med 350 000 besökare.
samarbete skapar events
Uppsala värdstad
för flera viktiga golfevenemang de kommande fem åren.
event skapar möten
USM i handboll
stannar i Uppsala ytterligare två år.
Coronaviruset
Wyndham stänger 1000 hotell i Kina
men öppnar ytterligare 500 hotell i Kina inom tre år

Nordbygg på Stockholmsmässan
en port in till den svenska marknaden.
RSS
rss_icon
Länkar
Stefan Ekengren till Ulfsunda, Hesselby och Rosersbergs Slott

T Blomqvist Holding AB, ägare till de tre slotten samt operatörsbolaget Stockholm Meeting Selection välkomnar nya medarbetaren Stefan Ekengren till slottsgruppen. Stefan kommer att arbeta som kreativ ledare för mat och dryck på de tre slotten med start den 23 maj.

Stefan kommer närmast från Thoresta Herrgård där han arbetat som köksmästare. Han har tidigare arbetat på Ulriksdals Wärdshus, Krägga Herrgård, Sigtuna Stadshotell och Hotel Borgholm. Stefan har även tävlat, bland annat i finalen av Årets Kock 2002 samt i semifinal ytterligare fem gånger.

Stefan kommer att arbeta med att höja det kulinariska utbudet hos de tre prisbelönta köken och han kommer arbeta med att förfina totalupplevelsen genom såväl service och upplevelse som maten.

På Ulfsunda Slott huserar Årets Kock 2011 Tomas Diederichsen och på Hesselby Slott Fredrik Juhlin som tillsammans med Stockholm Culinary Team vann VM‐guld i matlagning 2010. I årets upplaga av Årets Kock hade Tomas sällskap av ytterligare tre kockar från slotten i semifinalen, däribland Kalle Eriksson som är köksmästare på Rosersbergs Slott.

– Stefans erfarenhet, kontaktnät och sinne för detaljer och nytänk inom mat, dryck och upplevelser kommer att tillföra mycket till de tre slotten och förstärka kundupplevelsen och vi är otroligt glada för att ha fått med Stefan i vårt team, säger Torbjörn Blomqvist, ägare till T Blomqvist Holding AB.

– Jag kommer arbeta nära köksmästare, restaurangchefer samt hotelldirektörer som en form av coach och idéspridare för att vi tillsammans ska positionera dessa underbara slott som de bästa i landet med hög profil både vad gäller mat, dryck och totalupplevelse. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med de duktiga teamen på dessa fantastiska anläggningar skapa detta, säger  Stefan Ekengren.