platsannonser
nyheter
mat och möten
Göteborg är en av världens bästa matdestinationer!
enligt National Geographic.
kunskapsförädling
Internationellt intresse
för snabbväxande eHälsobransch gav rekord för Vitalis.
hotellnytt
Radisson Blu Metropol
rekryterar världens första Director of Crazy.
hotellnytt
Nordic Choice Hotels rebellkedja
Comfort Hotel tar mark på hotellscenen i Stockholm.
hotellnytt
Ulrika Andersson
blir ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.

Internationell kongress till Borås
iConference får cirka 450 deltagare.
280 möten och events under 2018
Halmstads Teater
satsar på nationella och internationella möten.
kunskapsöverföring
Internationell mätkongress till Borås
Mötet förväntas locka 200 deltagare.
event skapar möten
Premiär för Göteborgs egna och unika bubbelevent
champagne, cava, crémant och prosecco i fokus.
Hållbarhet
BRA skriver flyghistoria igen:
idag landade världens mest klimateffektiva flygning på Bromma flygplats.
RSS
rss_icon
Länkar
Rekordår på Högberga Gård – och trenden fortsätter

Det ser ljust ut för Högberga Gård på Lidingö. 2010 summeras som det bästa året hittills, all time high, med en omsättningsökning på över 25 procent jämfört föregående år. En siffra som ligger långt över Stockholmsregionen i snitt. Och trenden håller i sig.

– Ja, även 2011 har startat bra med en ytterligare ökning på 30 procent första kvartalet vilket förstås stärker oss i vårt beslut om planerade personalsatsningar och fler investeringar under året, säger Johan Hjort, vd på Högberga Gård.

Under sommaren planerar Högberga att renovera samtliga hotellrum i den kulturminnesmärkta herrgården. Man kommer borra för kompletterande bergsvärme och på så sätt eliminera alla fossila bränslen. I samband med detta installeras även komfortkyla i alla hotellrum. Och en helt ny vinkällare ska byggas.

– Förutom miljöarbetet som är högt prioriterat område, så handlar det ytterst om att höja upplevelsen för våra gäster än mer. De satsningar vi gjort hittills har fallit väl ut och lockat såväl nya som återkommande kunder, säger Johan Hjort.

I september 2010 öppnade man bland annat Sveriges första toscanska vinfabrik på Lidingö. 11 ton druvor plockades i Toscana och ligger nu, efter fem månader på ekfat.

– Det är roligt att kunna erbjuda våra gäster unika och extravaganta upplevelser. Vinprovning i vinfabriken är en sådan och vi har sett att det uppskattas, avslutar Johan Hjort.