platsannonser
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
mat och möten
Unik middagsupplevelse i 3D
kommer till At Six i Stockholm
möten är affärer
Zoo och Bakken tar upp kampen
med Tivoli för att locka större publik.
möten är affärer
Jehovas Vittnen
återvänder till Sundsvall.
förädla och förflytta kunskap
Hela Europas
outdoor-industri till Skåne.
hotellnytt
Clarion Hotel Örebro
åter i topp på TripAdvisors prestigefyllda lista.
svenska möten
Nu digitaliseras
mötesbokningar.
hotellnytt
Hotel Hellstens Glashus
firar 1-års jubileum.
flygnytt
Skellefteå Airport
får chartertrafik till Thailand.
Swedish Lapland
Skellefteå Airport
får pris som Årets Möjliggörare.
på nytt uppdrag
Stellan Eriksson
ny ekonomichef på MCI.
RSS
rss_icon
Länkar

Warning: getimagesize(images/images_news/jennifer_och_Örjan_klein.jpg): failed to open stream: Filen eller katalogen finns inte in /home/u/u0480172/meetingsinternational.se/www/news.php on line 58
Jennifer Barker, Sigtunahöjden, vinner kocktävling!
IACC har varje år en internationell mattävling, ”the Copper Skillet” och den andra februari avgjordes uttagningstävlingen på Villa Brevik på Lidingö. Jennifer, var enda tävlande kvinna bland de manliga kockarna som kom från olika konferensanläggningar i Stockholmsområdet; Bergendal, Högberga Gård, Såstaholm, Stora Brännbo, Thoresta Herrgård och Villa Brevik. De tävlande kockarna hade 30 minuter på sig att prestera sitt bästa utifrån exakt likadana råvarukorgar, utrustade endast med gasolkök som hjälpmedel.

Den välrenommerade juryn bestod av Manfred Rainer, tävlingsledare, Örjan Klein, juryns ordförande och gästdomare Jesper Johansson, ansvarig och adjunkt på Måltidens Hus i Grythyttan.

Vinnaren Souschef Jennifer Barker från Sigtunahöjden får nu det prestigefyllda uppdraget att representera Sverige i Copper Skillet finalen i Leesburg, utanför Washington D.C i USA. Där kommer övriga tävlande från fyra olika kontinenter att alla vara vinnare i sina respektive länder.

Jennifer har precis börjat på Sigtunahöjden och hon ingår i den satsning på matupplevelsen som nu genomförs på Sigtunahöjden. Tillsammans med Kökschef Magnus Wikström formar Jennifer en tydlig vision att varje måltid ska vara balanserad av yttersta kvalitet. De använder gärna svenska och internationella influenser i sin matlagning. Att jobba i team och utveckla gästkontakter är också viktigt. Tillsammans skapas ett kreativt klimat som ger våra gäster en helhetsupplevelse av Sigtunahöjden.

– Detta är ett härligt besked på att den förändringsprocess och utveckling av matupplevelsen som inleddes när vi tog över som nya ägare under 2010 ger resultat, säger ägarna Lotta Boman och Björn Jonzon. Vi är väldigt stolta över att ha Jennifer som ny Souschef. Hon är i högsta grad delaktig och oerhört viktig i arbetet att utveckla Sigtunahöjden till att bli en av Sveriges bästa mötesanläggningar.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

IACC är en internationell organisation med konferensanläggningar i USA, Europa, Asien, och Australien. IACC symbolen står för omsorgsfullt utvalda och kvalitetssäkrade konferensanläggningar och har högsta kvalitet beträffande teknisk utrustning, professionell personal och personlig service. Medlemsanläggningarna är specialister på att möta mötesmarknadens krav på personlig service och kvalitet. www.iacconline.org