nyheter
Upp emot 10 000 besökare
Halmstad:
Internationella vävmässan flyttas till 2021.
bra initiativ
Över 3,3 miljoner hotellrum
finns för tillfälligt boende för sjukvårdspersonal i USA.
allt tuffare åtgärder
Stockholmsmässan
initierar åtgärdsprogram till följd av restriktioner för minskad smittspridning.
förlänger pausen
Malmö Live Konserthus
pausar sin publika verksamhet till 31 maj, men fortsätter livestreama.
bra initiativ
Nordic Choice Hotels
inleder samarbete för att trygga våldsutsatta kvinnor och barn.
omvärldsanalys
Historiskt virtuellt möte
för AAT-AD/PD™ 2020.
Ännu ett tungt beslut
Världsvattenveckan
(World Water Week) 2020 ställs in.
bra samarbete
Hotellmedarbetare
jobbar på centrallagret.
statistik eller bevis?
Hotell i Kina
visar tidiga tecken på återhämtning.
vi ställer inte in - vi ställer om
Strategikongress
samlar energibranschen digitalt den 5-6 maj.
RSS
rss_icon
Länkar
VM-guld till Stockholm Culinary Team

Stockholm Culinary Team vann ett historiskt guld i Matlagnings-VM 2010 i Luxemburg. Det är första gången ett svensk regionalt lag får ett så prestigefullt pris och sätter Stockholm på den internationella matkartan.

Fredrik Juhlin, kökschef på Hässelby Slott och ansvarig för menyframtagningen i Stockholm Culinary Team, tog hand om menykompositionen i tävlingen.

– Det är jättekul att vi vann guld i världens viktigaste matlagningstävling. Vi har jobbat hårt och är otroligt stolta över att ha lyckats göra Stockholm till en huvudstad i världsklass när det gäller matupplevelser, säger Fredrik Juhlin.

Teamet presenterade en svenskinspirerad meny.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Fakta om Stockholm Culinary Team:

Stockholm Culinary Team är Stockholms eget tävlingslag för kockar. Laget består av 14 kockar från restauranger i Stockholm. Stockholm Culinary Team har funnits sedan början av 90-talet och drivs av Svenska Kockars Förening i Stockholm/Uppland. Laget har vunnit ett flertal medaljer i internationella tävlingar, senast ett silver i OS i matlagning 2008 i Tyskland.