Warning: getimagesize(images/images_news/grythytans_kock_björn_eriksson.jpg): failed to open stream: Filen eller katalogen finns inte in /home/u/u0480172/meetingsinternational.se/www/header_news.php on line 51
Meetings International - Your First Meetings Management Magazine
platsannonser
Kommunikationsstrateg för IUFROs världskongress 2024
Framtid, innovation och Agenda 2030 utgör ledstjärnor för kongressen.
nyheter
Staller inte in ställer om
Beach Race Enduro
flyttas till hösten 2021.
tuffa tider
Svenska Mässans förlust 278 miljoner för 2020.
omsättningen sjönk med 60 procent.
största resemässan
Matka Nordic Travel Fair
flyttas till januari 2022.
22-24 september
Den internationella vävmässan
i Halmstad flyttas fram till 2022.
9-11 november 2021
IMEX i nytt digitalt samarbete med Smyle
hela nya programmet kommer i april.
opinion
A statement by AnnaMaria Ruffini, SITE Global Past President
about the current pandemic and the role of the industry associations.
framgångsrika möten
Riksidrottsmötet 2019
vinnare av Destination Jönköpings event- och mötespris.
ny affärsstrategi
Workman Event ny partner till Stockholmsmässan
för mattentreprenad och eventproduktion.
11 500 kvadratmeter
Svenska Hus och kontorsaktören Helio
inleder ett samarbete kring K6 i Malmö.
forskning skapar möten
Framtidens affärsmöten:
fler sinnen involverade, mer trovärdiga och autentiska upplevelser.
RSS
rss_icon
Länkar

Warning: getimagesize(images/images_news/grythytans_kock_björn_eriksson.jpg): failed to open stream: Filen eller katalogen finns inte in /home/u/u0480172/meetingsinternational.se/www/news.php on line 58
Svensk kock får prestigefullt uppdrag i New York

c/o Grythyttans Gästgivaregårds köksmästare Björn Eriksson jobbade under 2009 tillsammans med James Carpenter på c/o The Maidstones restaurang The Living Room i East Hampton, New York. Tillsammans skapade de den hyllade Skandinaviska menyn med klassiker som Toast Skagen, toast Pelle Janzon, smörrebröd, mormors kakfat, pannkakor med hjortron. Det är med denna meny som de nu har blivit inbjudna till det prestigefyllda James Beard Foundation. Middagen serveras den 30 november.

– Det är verkligen en stor ära att som svensk kock få komma till James Beard och representera Sverige och presentera vår skandinaviska matkultur för New Yorks främsta gourmander. Det är extra kul att The Living Room som bara varit öppet två säsonger redan fått ett sådant gastronomiskt genomslag i New York, säger c/o Grythyttans Gästgivaregårds köksmästare Björn Eriksson.

James Beard Foundation är USA:s främsta center för kulinariska upplevelser. De jobbar för att bevara och berika USA matkultur. Marcus Samuelsson, Daniel Boulud, Thomas Keller, David Bouley och Mario Batali är andra toppkockar som tidigare blivit inbjudna till James Beard Foundation.