Warning: getimagesize(images/images_news/grythytans_kock_björn_eriksson.jpg): failed to open stream: Filen eller katalogen finns inte in /home/u/u0480172/meetingsinternational.se/www/header_news.php on line 51
Meetings International - Your First Meetings Management Magazine
platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
kunskapsmöte
Associations World Congress & Expo
på Svenska Mässan 7-10 april.
fullspäckat utvecklingsprogram
En tidigare munk,
en spelutvecklare och en självutnämnd tekniknörd bland experttalarna på IMEX i Frankfurt.

Lounge Summit i Göteborg presenterar
Spännande program med nästan 30 talare.
resor skapar möten
Nordic Choice Hotels inleder samarbete med Nordic Travel och Visit Group
Ska underlätta bokningen av paketlösningar.
World Water Day
För andra året i rad
tar Clarion Hotel Amaranten upp kampen för rent vatten för alla.
hotellnytt
Skanska bygger nollenergihotell
i Solna för cirka 470 miljoner kronor. Comfort Hotels har driften.
Event skapar möten
Strategi för bättre evenemang till Luleåborna
Ska vara klar i maj/juni.
Möten skapar affärer
Årets Mötespris går till Uddeholms AB
Självklara vinnare 2019.
nya kunskaper
Meeting Design Week
den 10 och 11 april i Helsingfors.
Omvärldsanalys
Nytt från Las Vegas:
Hotellrobotar, interaktiva golfbanor och världens första robotbartender
RSS
rss_icon
Länkar

Warning: getimagesize(images/images_news/grythytans_kock_björn_eriksson.jpg): failed to open stream: Filen eller katalogen finns inte in /home/u/u0480172/meetingsinternational.se/www/news.php on line 58
Svensk kock får prestigefullt uppdrag i New York

c/o Grythyttans Gästgivaregårds köksmästare Björn Eriksson jobbade under 2009 tillsammans med James Carpenter på c/o The Maidstones restaurang The Living Room i East Hampton, New York. Tillsammans skapade de den hyllade Skandinaviska menyn med klassiker som Toast Skagen, toast Pelle Janzon, smörrebröd, mormors kakfat, pannkakor med hjortron. Det är med denna meny som de nu har blivit inbjudna till det prestigefyllda James Beard Foundation. Middagen serveras den 30 november.

– Det är verkligen en stor ära att som svensk kock få komma till James Beard och representera Sverige och presentera vår skandinaviska matkultur för New Yorks främsta gourmander. Det är extra kul att The Living Room som bara varit öppet två säsonger redan fått ett sådant gastronomiskt genomslag i New York, säger c/o Grythyttans Gästgivaregårds köksmästare Björn Eriksson.

James Beard Foundation är USA:s främsta center för kulinariska upplevelser. De jobbar för att bevara och berika USA matkultur. Marcus Samuelsson, Daniel Boulud, Thomas Keller, David Bouley och Mario Batali är andra toppkockar som tidigare blivit inbjudna till James Beard Foundation.