Warning: getimagesize(images/images_news/köksmästare_markus_löfgren.jpg): failed to open stream: Filen eller katalogen finns inte in /home/u/u0480172/meetingsinternational.se/www/header_news.php on line 51
Meetings International - Your First Meetings Management Magazine
nyheter
motor för utveckling
Dubai vinner anbud
för 232 business events för tiden fram till 2026.
nya jobb
Informationsteknik
fortsätter rekrytera välkända namn.
Hotell
Jacy’z Hotel & Resort
i Göteborg startar exklusiv chaufförservice.
event skapar möten
Para-VM visar upp Östersund
som en tillgänglig stad för evenemang.
Nytt jobb
Isabelle Lechtman
blir vd för Folkets Hus i Stockholm.
Mötesplats
Rekordår 2022
Nu vill Bjertorp slott bli landets främsta bröllopsdestination.

Jacyz hotell i Göteborg
kan bli Årets Bygge 2023.
events skapar möten
Väv 2022 i Halmstad
gav 18,5 miljoner kr i turismomsättning.
Event skapar möten
Piteå Business Tour
– nytt eventkoncept för näringslivet i Piteå.
Events skapar möten
Flera internationella mästerskap
stärker Malmö som evenemangsstad.
RSS
rss_icon
Länkar

Warning: getimagesize(images/images_news/köksmästare_markus_löfgren.jpg): failed to open stream: Filen eller katalogen finns inte in /home/u/u0480172/meetingsinternational.se/www/news.php on line 58
Restaurangakademin lagar mat på EIBTM
Om några veckorsker årets upplaga av EIBTM i Barcelona. Eventet kommer att besökas av över 8 000 intressanta mötes- och incentiveköpare och VisitSweden med partners deltar för att få ta del av de attraktiva affärerna, nätverka, gå på seminarier och träffa både nya och befintliga kunder.

– Vi har nästan samma uppslutning av företag och destinationer som tidigare år i svenska montern, säger Alex Höglund, operativt ansvarig för Meetings- och Incentives på VisitSweden.

– De förbokade mötestiderna (som sker online) ser bra ut och vi har ju många intressanta företag som finns med i montern och kommer att ha mycket att göra under dagarna i Barcelona. Vi har under lång tid arbetat för att öka antalet möten och intresset för Sverige och det är viktigt att tänka att de tre dagar som mässan håller på är endast en liten del av hela eventet. Finns mycket att göra både före och efter mässdagarna, säger Alex Höglund.

– Vi samarbetar med Svenska Restaurangakademin under ledning av kökschef Markus Löfgren och de kommer att bjuda de internationella köparna på svenska matupplevelser. De har lagt mycket tid på att tillreda svenska råvaror med fokus på hållbarhet och hälsosam mat, allt enligt vårt arbete med Jordbruksverket och Exportrådet med ”Sverige, det nya matlandet”. Vi har smakupplevelser från norr till söder, från kalixlöjrom i Norrland till skånsk nubbesallad i söder, allt för att ge besökande mötes och incentiveköpare en positiv bild och känsla av Sverige.

 

Bilden: Kökschef Markus Löfgren, Svenska Restaurangakademin.