platsannonser
nyheter
hotellnytt
Radisson Blu Metropol
rekryterar världens första Director of Crazy.
hotellnytt
Nordic Choice Hotels rebellkedja
Comfort Hotel tar mark på hotellscenen i Stockholm.
hotellnytt
Ulrika Andersson
blir ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.

Internationell kongress till Borås
iConference får cirka 450 deltagare.
280 möten och events under 2018
Halmstads Teater
satsar på nationella och internationella möten.
kunskapsöverföring
Internationell mätkongress till Borås
Mötet förväntas locka 200 deltagare.
event skapar möten
Premiär för Göteborgs egna och unika bubbelevent
champagne, cava, crémant och prosecco i fokus.
Hållbarhet
BRA skriver flyghistoria igen:
idag landade världens mest klimateffektiva flygning på Bromma flygplats.
nytt jobb
Martin Åkesson
Ny vd på Radisson Blu Hotel, Malmö
nytt jobb
Magnus Prössel
ny Head Chef på Radisson Blu Malmö.
RSS
rss_icon
Länkar
Radisson Blus mötesdeltagare serveras Brain Food

Nu lanserar Radission Blu matkonceptet Brain Food för hotellkedjans alla mötesdeltagare. Det nya matkonceptet är framtaget för att hjälpa mötesdeltagare att bibehålla koncentrationen under en längre tid. Först med att prova konceptet är hotellkedjans mötesdeltagare i Danmark.

Det nya matkonceptet är framtaget i samarbete med den danska näringsexpert Christian Bitz och kommer inom kort även att lanseras på utvalda Radisson Blu hotell i både Sverige och i Norge.

– Brain Food betyder i praktiken mer fisk, fullkorn, frukt och grönsaker - utan att för den delen göra avkall på god smak, säger näringsexperten Christian Bitz. Jag kan med säkerhet säga att alla som har möten på Radisson Blu nu kommer att känna sig piggare och mer koncentrerade.

Brain Food kan huvudsakligen sammanfattas utifrån sex riktlinjer:

• Mer fisk, fullkornsprodukter, ägg, frukt och grönsaker

• Främst lokala och färska råvaror

• Rena råvaror med minimal industriell bearbetning

• Mindre kött och med en fetthalt på högst 10%

• Naturligt sötad mat och aldrig mer än 10% tillsatt socker

• Fokus på kvalitet och smakupplevelser som skärper sinnena

 

Det nya matkonceptet kommer i ett första skede att standardiseras på fyra Radisson Blu hotell i Köpenhamn och Århus som en del av hotellkedjans strategi för att optimera förutsättningarna för ett lyckat möte.

–  Vi fokuserar oavbrutet på att förbättra vår service och kvalitet och har genom en nära dialog med gäster fått fram en önskan om att maximera informationsutbytet under mötena, säger Peter Laursen, på Radisson Blu i Århus. Brain Food är framtaget just för att förstärka utbytet under ett möte eftersom maten är avgörande för både inlärningsförmåga och koncentration.

Konceptet Brain Food kommer att vara standard på följande hotell :

• Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, Frederiksberg

• Radisson Blu Scandinavia Hotel, Köpenhamn

• Radisson Blu Royal Hotel, Köpenhamn

• Radisson Blu Scandinavia Hotel, Århus

För mer information om Brain Food: www.radissonblu.dk/konference

Bilden: Christian Bitz med Morten Winther, Radisson Blu Århus & Jan Petersen, Radisson Blu Falconer