platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
mässor skapar möten
Lounge Expo och GastroNord
arrangeras 31 mars – 2 april.
service i världsklass
Clarion Hotel Sign
vill ta gästupplevelsen till en ny nivå och tillsätter ett unikt Guest Experience Team.
Hållbarhet
Östersjöns och Mälarens överlevnad
i fokus på Allt för sjön 2020.
nytt jobb
Per Keller lämnar Yasuragi
återvänder till Sundsvall för att öppna Clarion Hotel.
Nytt jobb
Amanda Lindblad
ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.
coronoaviruset
IBTM skjuter upp IBTM Asia Pacific 2020
genomförs i Singapore 13-14 april 2021.
mässor skapar möten
Elmias resultat bättre än väntat
omsatte 232 miljoner med 350 000 besökare.
samarbete skapar events
Uppsala värdstad
för flera viktiga golfevenemang de kommande fem åren.
event skapar möten
USM i handboll
stannar i Uppsala ytterligare två år.
Coronaviruset
Wyndham stänger 1000 hotell i Kina
men öppnar ytterligare 500 hotell i Kina inom tre år
RSS
rss_icon
Länkar
Radisson Blus mötesdeltagare serveras Brain Food

Nu lanserar Radission Blu matkonceptet Brain Food för hotellkedjans alla mötesdeltagare. Det nya matkonceptet är framtaget för att hjälpa mötesdeltagare att bibehålla koncentrationen under en längre tid. Först med att prova konceptet är hotellkedjans mötesdeltagare i Danmark.

Det nya matkonceptet är framtaget i samarbete med den danska näringsexpert Christian Bitz och kommer inom kort även att lanseras på utvalda Radisson Blu hotell i både Sverige och i Norge.

– Brain Food betyder i praktiken mer fisk, fullkorn, frukt och grönsaker - utan att för den delen göra avkall på god smak, säger näringsexperten Christian Bitz. Jag kan med säkerhet säga att alla som har möten på Radisson Blu nu kommer att känna sig piggare och mer koncentrerade.

Brain Food kan huvudsakligen sammanfattas utifrån sex riktlinjer:

• Mer fisk, fullkornsprodukter, ägg, frukt och grönsaker

• Främst lokala och färska råvaror

• Rena råvaror med minimal industriell bearbetning

• Mindre kött och med en fetthalt på högst 10%

• Naturligt sötad mat och aldrig mer än 10% tillsatt socker

• Fokus på kvalitet och smakupplevelser som skärper sinnena

 

Det nya matkonceptet kommer i ett första skede att standardiseras på fyra Radisson Blu hotell i Köpenhamn och Århus som en del av hotellkedjans strategi för att optimera förutsättningarna för ett lyckat möte.

–  Vi fokuserar oavbrutet på att förbättra vår service och kvalitet och har genom en nära dialog med gäster fått fram en önskan om att maximera informationsutbytet under mötena, säger Peter Laursen, på Radisson Blu i Århus. Brain Food är framtaget just för att förstärka utbytet under ett möte eftersom maten är avgörande för både inlärningsförmåga och koncentration.

Konceptet Brain Food kommer att vara standard på följande hotell :

• Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, Frederiksberg

• Radisson Blu Scandinavia Hotel, Köpenhamn

• Radisson Blu Royal Hotel, Köpenhamn

• Radisson Blu Scandinavia Hotel, Århus

För mer information om Brain Food: www.radissonblu.dk/konference

Bilden: Christian Bitz med Morten Winther, Radisson Blu Århus & Jan Petersen, Radisson Blu Falconer