platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
Kellerman
I have a feeling we are not in Kansas anymore
Roger Kellerman om att stå inför en värld där gamla regler inte längre gäller.
RSS
rss_icon
Länkar
Josefine Gudmundson blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier

Nuvarande hotelldirektör för populära Comfort Hotel Göteborg, Josefine Gudmundson tar i vår över som hotelldirektör för nyöppnade Clarion Hotel The Pier på Lindholmen.

Det helt nybyggda hotellet som slog upp sina dörrar i höstas har med sin konferensavdelning och 254 hotellrum på några månader etablerat som sig som Göteborgs nya internationell mötesplats. Hotellets restaurang Fei på 10:e våningen har varit fullbokad sedan öppning och på kort tid erhållit fina recensioner av både matälskare och branschen. En plats som bjuder på kinesisk mat i världsklass, internationell klubbkänsla, och en otrolig utsikt över Göteborgs skyline.

"Det känns glädjande att få välkomna Josefine in i rollen som hotelldirektör till Clarion Hotel The Pier. Med hennes kommersiella driv, serviceleverans och erfarenhet av att arbeta med Göteborg som destination kommer Josefine tillsammans med teamet fortsätta befästa hotellet som Göteborgs innovativa mötesplats. Jag är också otroligt glad att se interna talanger utvecklas genom våra olika karriärvägar och varumärken inom Nordic Choice". säger Miri Sumiq, Driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.

Gudmundson har med undantag för studier i företagsekonomi på Stockholms Universitet alltid haft fullt fokus på hotellbranschen. Hon har studerat hotel management på det ansedda Swiss Hotel Management School i Leysin och hon har fördjupat kunskaperna i gästservice på hotell i Peking och New York. Josefine har även deltagit och genomfört den gedigna Clarion Hotel Management Trainee utbildningen.

"Clarion Hotel The Pier kommer förändra hotellmarknaden i Göteborg och jag ser fram emot att ta över stafettpinnen och få utveckla hotellet vidare. Lindholmen fortsätter att växa och det är här de stora, internationella företagen kommer att samlas. Bland innovationer och skyskrapor med inspiration från Manhattan och smaker med härkomst från öst i vår restaurang Fei kommer flera världar att mötas. Och det är just de mötena jag ser fram emot att skapa tillsammans med teamet, säger Josefine Gudmundson, tillträdande hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.

Josefine Gudmundson tillträder som hotelldirektör för Clarion The Pier första april 2023.

 

Bilden: Josefine Gudmundson tar klivet från Stenpiren till Lindholmen och fortsätter resan som hotelldirektör på nyöppnade Clarion Hotel The Pier