platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
Kellerman
I have a feeling we are not in Kansas anymore
Roger Kellerman om att stå inför en värld där gamla regler inte längre gäller.
RSS
rss_icon
Länkar
Sveriges tandvårdare samlas i Umeå 2023

Den 15-17 november 2023 samlas, för första gången någonsin, tandvårdsbranschen i Umeå. Under tre dagar kommer den Odontologiska Rikstämman & Swedentals besökare samlas för att nätverka och ta del av det senaste inom forskning och produktnyheter.

"Nu matchar vi den dynamiska utvecklingen i norra Sverige genom att flytta Riksstämman & Swedental till Umeå i november 2023. Vi kommer att varva användbar klinisk kunskap med intressant spetsforskning, en dentalmässa som visar det senaste inom tandvården och spännande sociala events. Odontologisk Riksstämma & Swedental i Umeå blir något alldeles extra", säger Maria von Beetzen, Riksstämmenämndens ordförande samt ledamot i Svenska Tandläkare-Sällskapets styrelse.

Arrangemanget 15-17 november, som arrangeras av Svenska Tandläkare-Sällskapet, blir den 59:e upplagan av Riksstämman och har fått temat ”Att se möjligheterna”. Svenska Tandläkare-Sällskapet har som uppdrag att driva forsknings- och utvecklingsfrågor i hela landet och valet av Umeå för tandvårdens största event tas emot väl av tandvårdscheferna för de fyra norra regionerna, Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland-Härjedalen som låter all sin tandvårdspersonal besöka Riksstämman 2023 i Umeå.

"Vi ser detta som ett bra sätt för tandvården i norra Sverige att få belyst de utmaningar och möjligheter vi ser för en god och jämlik tandvård i hela landet. Det blir även en fin möjlighet att låta så många medarbetare som möjligt från våra verksamheter att delta vid Riksstämman", säger Anna-Maria Stenlund Berggren, områdeschef tandvård vid Region Västerbotten.

 

Foto 1 Maria von Beetzen, fotograf: Susanne Kvarnlöf. Foto 2 Anna-Maria Stenlund, fotograf Jan Alfredsson/Region Västerbotten.