platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
Kellerman
I have a feeling we are not in Kansas anymore
Roger Kellerman om att stå inför en värld där gamla regler inte längre gäller.
RSS
rss_icon
Länkar
BWH Hotel Group lanserar Aiden – ett nytt varumärke på hotellmarknaden

BWH Hotel Group expanderar i Skandinavien och stärker sitt erbjudande med nya varumärket Aiden – ett nytt modernt hotellkoncept.

Aiden är en ny generation av moderna hotell där medvetna val, smarta digitala lösningar och strategiska placeringar ligger i fokus.

”Målet med Aiden är att skapa en ny spännande grupp av moderna hotell i Skandinavien. Hotellmarknaden är till stor del ganska traditionell och konservativ och här såg vi en lucka som vårt nya hotellkoncept kan fylla. Nu kan vi erbjuda våra resenärer prisvärda hotell med en fräsch, ung tonträff och som känns innovativa och nytänkande. Här möts effektivt boende med lekfulla miljöer och digitala lösningar – det ska kännas smart, bekvämt och medvetet”, säger Johan Michelson, vd BWH Hotel Group Skandinavien.

På Aidens konceptuella hotell står det moderna i centrum med innovation, smarta lösningar och med hållbarhet som en naturligt integrerad del. Som ett spännande inslag kommer hotellen att arbeta med hologram som en central del av upplevelsen. Med hologramtekniken kan man realisera digitala incheckningar med personlig kontakt samtidigt som man effektivt kan maximera de anställdas engagemang för en unik gästupplevelse.

För att minska miljöpåverkan byggs många av hotellen med hjälp av moduler, vilket är ett hållbarare sätt att bygga då mängden avfall reduceras och byggnaden kan återvinnas i större omfattning. Här kommer det material som används från hållbara källor och är i vissa fall återvunnet. I stor utsträckning kommer även hotellens tak att förses med solceller vilket skapar en betydande och hållbar elproduktion.

Flertalet av hotellen kommer att uppföras på strategiska platser där större flöden finns, till exempel vid universitet, större företag och evenemangsarenor. Det första hotellet, Aiden by Best Western Herning, öppnas 1 februari i danska staden Herning. Detta blir Danmarks första modulbyggda hotell och kommer att erbjuda 204 rum, gym med bastu, konferensrum och inbjudande sociala ytor att umgås eller arbeta i.

En handfull hotell är planerade med öppning redan under 2023 i samarbete med CIC Hospitality som är en av de ledande hotelloperatörerna i Skandinavien och driver i dagsläget 20 hotell varav ett antal är med i BWH Hotel Group.

 

Bilden: På Aidens konceptuella hotell står det moderna i centrum med innovation, smarta lösningar och med hållbarhet som en naturligt integrerad del.