platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
Kellerman
I have a feeling we are not in Kansas anymore
Roger Kellerman om att stå inför en värld där gamla regler inte längre gäller.
RSS
rss_icon
Länkar
Emil Ekberg, ny GM på Nordic Light Hotel

Designhotellet Nordic Light på Vasagatan i Stockholm får en ny General Manager: Emil Ekberg. Emil kommer med internationell erfarenhet närmast från tjänsten som Operations Manager på Clarion Hotel Stockholm. Han får i uppdrag att fortsätta utveckla Nordic Light till det självklara valet för såväl den privata gästen som affärsresenären.

Nordic Light Hotel är en ljus designoas på Stockholms bästa läge. Med det nordiska som ledstjärna möts här hållbar inredning och varm atmosfär, precis runt hörnet från Centralstationen. Nu tillsätter man en ny General Manager och det blir Emil Ekberg som får jobbet. Han kommer senast från rollen som Operations Manager på Clarion Hotel Stockholm.

"Nordic Light Hotel är ett av våra viktigaste och mest framgångsrika hotell, en urban designupplevelse i hjärtat av Stockholm som riktar sig till den medvetne cityresenären. Jag är väldigt glad att Emil, som har både ledarskapet, den internationella erfarenheten och känslan för äkta hospitality, nu väljer att fortsätta sin karriär hos oss", säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts.

Emil tar med sig internationell erfarenhet från några av världens mest prestigefyllda hotell – däribland The Landmark i London, Taj Hotels Resorts & Palaces och det ikoniska lyxhotellet the Waldorf Astoria i New York, där i rollen som Director of Front of House. Han har även arbetet med hotel management i Filippinerna innan flyttlasset gick hem till Sverige och Clarion Hotel Stockholm 2020.

På Nordic Light Hotel kommer Emil att fortsätta utveckla erbjudandet för såväl affärs- som privatresenärerna. Det första som möter gästerna är den nordiskt designade lobbyn som fungerar som hotellets vardagsrum men även möten- och eventavdelningen Light Meetings är en viktig del av hotellets verksamhet.

"Det är en dröm att få ta över ansvaret för ikoniska Nordic Light Hotel, teamet har under många år etablerat hotellet som ett av Stockholms främsta och jag ser oerhört mycket fram emot att fortsätta den innovativa resan", säger Emil Ekberg.

 

Emil Ekberg tillträder under februari 2023.