platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
Kellerman
I have a feeling we are not in Kansas anymore
Roger Kellerman om att stå inför en värld där gamla regler inte längre gäller.
RSS
rss_icon
Länkar
Jacy’z intar ytterligare en våning i skyskrapan – lanserar Sky Affairs

Lite drygt en månad har gått sedan dörrarna till Jacy’z Hotel & Resort slogs upp på vid gavel. Nu intar citydestinationen ytterligare en våning i den majestätiska byggnaden. På våning 24 lanseras Sky Affairs, 500 kvadratmeter dedikerade till möten och konferens som snart öppnar tillsammans med fler spännande nyheter under 2023.

“Vi gillar att överraska våra gäster och vår ambition är att Jacy’z ska vara ”the gift that keeps on giving”. Att vi nu kan erbjuda denna krispiga nyhet för alla som vill boka ett möte eller en konferens i Göteborgsområdet är magiskt”, säger Jimmy Olsson, CEO.

Sedan november 2022 erbjuder Jacy’z Hotel & Resort i centrala Göteborg två olika hotellkoncept, en pool club, en sports club samt flera restauranger och barer. Sedan öppningen har de redan hunnit öppna Gabys – ytterligare en lunchrestaurang och deli, till alla boende och arbetande i Gårdaområdets stora glädje. Under 2023 kommer det att tillkomma ännu fler nyheter. En första nyhet under 2023 är Jacy’z Sky Affairs, ett helt våningsplan dedikerat till möten och konferens.

Utsikten nästan 100 meter ovanför marken kommer att vara spektakulär, utlovar Business Opportunity Manager Christopher Grujovic:

“Från våning 24 kommer du att kunna blicka ut över hela staden. Det är en riktigt häftig plats som verkligen kommer att imponera! När det gäller våra möten, eller Meetings & Celebrations som vi har valt att kalla det, har vi sett en oerhört stor efterfrågan sedan öppning. Trycket på våra 16 mötesrum på plan tre och fyra har varit massivt, vilket så klart är väldigt roligt. Den gör att det nu känns väldigt lämpligt att vi nu ska växla upp och erbjuda ytterligare 500 kvadratmeter i form av sju mötesrum”.

CEO Jimmy Olsson är övertygad om att konceptet kommer att gå hem hos alla som vill ta sina möten till nästa nivå:

“När vi utvecklar våra olika koncept är en viktig del att se till alla dimensioner av upplevelsen. Ett mötesrum kan vara bara ett mötesrum där dagordningen blir överstökad men det kan också vara så mycket mer. Om man designar och planerar på rätt sätt kommer det både att finnas utrymme för skratt, kreativitet och gott snack. Just för mötesrummen på våning 24 är det utsikten som är ”the big deal”, det som verkligen sätter pricken över i:et i upplevelsen. Det är den som man både kommer att fota till inlägget på LinkedIn och berätta om när man är tillbaka på kontoret.”

Det är inte bara utsikten som kommer att vara spektakulär. Mjuka fåtöljer, tjocka mattor och vacker inredning, som kommer att föra tankarna till andra sidan Atlanten. Här kommer mötesdeltagarna från och med mars 2023 att kunna koppla upp sig smidigt till både skärmar och wifi och sedan lugnt luta sig tillbaka och njuta av utsikten. Efter att mötet är slut hägrar allt som huserar i byggnaden bara en hisstur bort och erbjuder både god mat, musik och avslappning för den som väljer att stanna kvar tills efter office hours.

Jacy’z Sky Affairs har nu öppnat upp för mötes- och eventbokningar och i mars 2023 välkomnar de sina första gäster.