platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
Kellerman
I have a feeling we are not in Kansas anymore
Roger Kellerman om att stå inför en värld där gamla regler inte längre gäller.
RSS
rss_icon
Länkar
Draken blir ny nöjesdestination i Göteborg

Clarion Hotel Draken har ingått ett samarbete med Krall Entertainment gällande nöjesscenen Draken. Krall Entertainment ansvarar för att skapa Göteborgs nya mötesplats för nöjesupplevelser och döper om till Draken Live.

"Hotellet har ambitionen att vara en självklar mötesplats i Göteborg. Det ska vara hela stans vardagsrum. I lobbyn, i barerna, i restaurangen högst upp och i fantastiska Draken-lokalen. Det är en kulturinstitution och jag är väldigt glad över vårt samarbete med att väcka huset till liv igen och kan dessutom inte tänka mig nån bättre att kicka igång Draken i september än Jill Johnson", säger Clarion Hotel Drakens ägare Petter Stordalen.

Draken startade som en biosalong 1956 och har sedan dess varit en tydlig symbol för Göteborg. Utbudet på Draken Live kommer att anpassas till både tidigare och nya besökare.

"Det är med stolthet som vi tar oss an uppdraget att driva Draken Live. Vi vill erbjuda ett brett utbud med show, konserter, jazz och humor. Och för att fira att Draken Live går Live, är det perfekt att som premiärshow presentera en jubileumsshow som Simply The Best”", säger Patrik Krall, Krall Entertainment.

Om några veckor, närmare bestämt på nyårsafton, är det dags för Jill Johnson att kliva upp på Cirkus stora scen i Stockholm för premiären av hennes show Simply The Best. Nu är det även officiellt att Jill får kliva upp på ännu en scen med samma show, men då i Göteborg på nya Draken Live.

2023 är året då Jill fyller 50 år och det är dels detta hon vill fira med sin nya show men också en lång karriär av musikglädje. Simply The Best inrymmer guldkorn från hennes egen stora repertoar av låtar och tolkningar av andra stora artister.

"Jag älskar att fira och det känns fantastiskt att få göra detta tillsammans med publiken även i Göteborg. Det är underbart att få fortsätta", säger Jill Johnson.

Draken Live, Göteborgs nya mötesplats för nöje, slår upp portarna den 21 september 2023 där Jill blir först att äntra scenen.

 

Bilden: Draken Live, Göteborgs nya mötesplats för nöje, slår upp portarna den 21 september 2023 där Jill Johnson blir först att äntra scenen. Här med Petter Stordalen som ska driva hotellet.