platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Återöppnat Elmia:
Ett unikt mäss- och mötesår.
29/12-8/1
Malmö:
Vinterspelens universum återuppstår på ny plats.
nytt jobb
Josefine Gudmundson
blir hotelldirektör för Clarion Hotel The Pier.
26-27 juni 2023
Sverige arrangerar stor life science-kongress
som del av EU-ordförandeskapet.
Satsar på Business Events
Macaos kasinon satsar framåt på Business Events
investerar runt 170 miljarder kommande decenniet.
Event
Skåne Trendrapport 2022
Event in Skåne: Det har hänt magiska saker i Skåne under 2022.
Omvärldsanalys
Sju mötes- och eventtrender som du behöver känna till inför 2023
Utdrag ur eboken 7 Meeting and Event Trends You Need to Know for 2023.
Omvärldsanalys
Det är dags att bana nya spår för eventplanerare
Alla tecken pekar mot ett hektiskt 2023.
Kellerman
I have a feeling we are not in Kansas anymore
Roger Kellerman om att stå inför en värld där gamla regler inte längre gäller.
RSS
rss_icon
Länkar
American Express Meetings & Events

American Express Meetings and Events har undertecknat ett löfte om att genomföra Net Zero Carbon Events (NZCE), ett gemensamt åtagande inom eventindustrin.

NZCE-löftet, som har stöd av UNFCCC-sekretariatet (FNs ramkonvention om klimatförändringar), lanserades vid FN:s klimattoppmöte COP26 i Glasgow 2021. American Express Meetings & Events är en avdelning av American Express Global Business Travel (Amex GBT), världens ledande B2B-reseplattform.

"Möten och events spelar en avgörande roll för att föra människor samman och förena oss alla. Vi anser att arbetet med att föra människor samman i events inte bör ske på bekostnad av miljön. Det är därför vi är glada över att underteckna detta löfte och aktivt samarbeta med NZCE-initiativet, inklusive att utveckla ett gemensamt ramverk för att mäta evenemangens utsläpp av växthusgaser och bygga en industriövergripande färdplan mot nettonoll till 2050", säger Eloísa Urrutia, chef för M&E Sustainability, Amex GBT.

American Express Meetings & Events har gjort det till en prioriterat arbete att driva sin verksamhet på ett så hållbart sätt som möjligt med fokus på att hjälpa kunder att mäta och minska miljöpåverkan från företagsresor och möten. De senaste initiativen inkluderar lansering av en serie hållbara mötes- och evenemangslösningar som hjälper kunder att mäta och minska utsläppen från mötesprogrammet och utveckla strategier och mål.

American Express Meetings & Events kommer att leda hållbarhetsarbetet på IBTM World-mässan i Barcelona, 29 november - 1 december.

Deltagarna på IBTM World kan ta reda på mer om NZCE-planen på paneldiskussionen "The Countdown to Decarbonising your Events", och skaffa sig nya kunskaper från American Express Global Meetings & Events Forecast, tisdagen den 29 november.