platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Steam Hotel tar nästa steg – förvärvar Actionbad

Steam Hotels resa har sedan öppningen 2017, inneburit att man tillfört över 130 000 gäster årligen till Västerås. Nu tar Steam Hotel nästa stora steg i utvecklingen och förvärvar det populära Actionbadet som ligger alldeles intill hotellet.

”Actionbadet är en fantastisk anläggning med stor potential. Det finns mycket energi i attraktionerna och i varumärket. Jag är övertygad om att Steam Hotel kan höja den energin ännu mer. Det är med stor respekt som vi tar över ansvaret för en så fin reseanledning som Actionbadet. Badet ska fortsatt välkomna alla västeråsare men vi tror också att vi, med vår affärsmodell, kan få fler besökare att komma i perioder som i dagsläget har svagare beläggning. Något som gynnar hela Västerås.”, säger Felix Fuchs, vd på Steam Hotel.

Steam Hotel har identifierat många positiva synergier tillsammans med Actionbadet som kan göra verksamheterna starkare tillsammans än vad de är enskilt.

”Jag har varit med sedan vi öppnade dörrarna till Steam och jag känner mig oerhört laddad inför detta förvärv. Vi finns för att skapa upplevelser som man vill komma tillbaka till. För att göra det vill vi maximera alla resurser som huset har att erbjuda. På så sätt bidrar vi till mer bra turism för hela destinationen Västerås”, säger Felix Fuchs.

1 december tar Steam Hotel över driften av Actionbadet men inga stora förändringar sker då. Arbetet kring innehåll och hur upplevelserna går ihop med Steam Hotel kommer bli synligt under 2023 och framåt!