platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Toppmöte i Sverige utforskar den cirkulära ekonomin i Norden, 22-24 november

Nordic Circular Summit är ett hybridtoppmöte som utforskar den cirkulära ekonomin i Norden, arrangerat av Nordic Circular Hotspot och Nordic Innovation. Evenemanget erbjuder föredrag, debatter, paneldiskussioner och workshops om ämnen som cirkulära verktyg, regenerativa modeller och material, kommunicerande cirkularitet, affärer och finans, energi och resurser, konstruktion, tillverkning och mycket mer.

Nordic Circular Summit - det största cirkulära evenemanget i Norden arrangeras av Nordic Circular Hotspot och i år är Cradlenet värdar då evenemanget anordnas från Sverige.

Lär dig allt om de enorma cirkulära möjligheterna i Norden — med sessioner som ger insikter, diskussioner, nyheter och prognoser, och som omfattar teman som cirkulära städer, innovationslösningar, mode och heminredning, finans, mat, energi, tillverkning och mycket mer.

Evenemanget produceras i samverkan med Nordic Innovation och är ett officiellt sidoevenemang av World Circular Economy Forum (WCEF).

I tre hela dagar kommer deltagarna att fokusera på de åtgärder och innovationer som behövs för cirkulär omställning i Norden. Nordic Circular Summit är ett årligt hybridevenemang som utforskar den cirkulära ekonomin i Norden, arrangerat av Nordic Circular Hotspot och Nordic Innovation. Här får du ta del av en mängd sessioner där du lär dig om Nordens enorma möjligheter för att påskynda övergången till en cirkulär ekonomi.

Bland talarna i år finns bland annat Walter Stahel, Nancy Bocken, Ken Webster, Hanna Skoog och andra prominenta namn inom den nordiska cirkulär ekonomi-rörelsen.

Nordic Circular Summit hölls första gången i Oslo 2020, följt av 2021 i Köpenhamn. Summit 2022 kommer att hållas i Stockholm, med NCH Managing Partner, Cradlenet i spetsen.

Med en sändningsplattform inrättad för matchmaking, utställningar och dialog kommer du som deltar att ges möjlighet att interagera med talare och deltagare under hela evenemanget. Tillsammans ska de medverkande bryta ner barriärer och silos, och initiera nya projekt och samarbeten, med uppdraget att påskynda omställningen till en cirkulär ekonomi i Norden.

Deltagandet i Nordic Circular Summit 2022 är kostnadsfritt, öppet för alla.