platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Anders Sköld, ny hotelldirektör på Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post i Göteborg får ny ledare - Anders Sköld internrekryterad som ny Hotelldirektör

Clarion Hotel Post har varit den givna platsen i Göteborg för fest, happenings och affärsevenemang sedan hotellet slog upp sina dörrar för 10 år sedan. Med prisade restauranger som Norda och Vrå, Postbaren som alltid pulserar och Skönhetsfabriken har Clarion Hotel Post blivit som ett andra vardagsrum för både Göteborgaren och besökare från hela världen. För att fortsätta överträffa gästernas förväntningar och vidareutveckla hotellets erbjudande kliver Anders Sköld in i rollen som Hotelldirektör och vd.

Anders är född och uppvuxen i Göteborg och har en stark förankring i destinationen.

Han kommer närmast från rollen som hotelldirektör för Clarions nya satsning Clarion Hotel The Pier på Lindholmen som är ett av Europas snabbast växande innovationskluster.

"Det känns extra kul att få välkomna Anders in i rollen som hotelldirektör till Clarion Hotel Post. Med sin kombination av hotelldrift, kommersiella skicklighet och erfarenhet av Göteborg som destination kommer han tillsammans med team Post fortsätta befästa Clarion Hotel Post på Göteborgs hotellkarta", säger Miri Sumiq Driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.

Anders har haft olika ledande roller inom Göteborgs näringsliv som till exempel Turistchef inom Göteborg & Co. Han har utöver det lång erfarenhet från tidigare roller inom Nordic Choice Hotels bland annat som hotelldirektör och vd för Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen och Kommersiell Direktör för Quality Hotel Göteborg.

"Clarion Hotel Post är ett av Sveriges mest attraktiva hotell och mötesanläggning, en ikonisk byggnad och mötesplats för göteborgaren såväl som den internationella gästen. Med min erfarenheter från besöksnäringen, ledande positioner inom näringslivet och Nordic Choice ser jag och mitt team fram mot att få vara med att fortsätta utveckla Clarion Hotel Posts erbjudande och även i framtiden överträffa våra gästers förväntningar", säger Anders Sköld.

Anders tillträder i januari 2023 som ny hotelldirektör för Clarion Hotel Post i Göteborg. Rekrytering av efterträdaren till Clarion Hotel The Pier påbörjas omgående.

 

Bilden: Anders Sköld, ny hotelldirektör på Clarion Hotel Post