platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Platsannons | fredag 11 november 2022
Projektledare Akademikonferens

Akademikonferens är en gemensam organisation och en PCO (Professional Congress Organizer) för SLU, Uppsala universitet, Karolinska Institutet och Stockholms universitet för strategiskt och operativt stöd vid möten och evenemang. Vår uppgift är att stärka universitetens varumärke och sätta fokus på forskningen genom professionellt genomförda och framgångsrika möten. Vi söker aktivt upp möjligheter till värdskap för nya kongresser och konferenser och stödjer den som vill ta egna initiativ. Vi är idag 18 medarbetare och vi genomför ca 100 evenemang per år.

Vill du jobba med vetenskapliga möten för en hållbar framtid? Vi söker en projektledare på heltid med anställning vid SLU, avdelningen för kommunikation och externa relationer med placering vid Akademikonferens.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom SLU på https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare ska du med drivkraft leda, planera och ansvara för kongress-, konferens- och evenemangsprojekt. Du kommer att arbeta med flera projekt parallellt, i olika omfattning, och som ofta sträcker sig över flera år. Evenemangen genomförs i olika lokaler och på olika orter i Sverige, med tyngdpunkt på Uppsala och Stockholm. Det dagliga arbetet sker på vårt kontor i Uppsala.

Du arbetar konsultativt och operativt mot dina uppdragsgivare och har det övergripande ansvaret för upplägg, tidplan, budget och rapportering i dina projekt. Du leder och fördelar projektgruppens arbete samt skapar förutsättningar för engagemang och motivation hos dina medarbetare.

I din roll bistår du även enhetens ledning i verksamhetsplanering och verkar aktivt för organisationens utveckling, marknadsföring och arbetsmiljö. Vi arbetar med kvalitetssäkrande processer.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning (konferens/turism/besöksnäring) eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker vidare dig som har flerårig erfarenhet av projektledning av större konferenser, gärna inom den vetenskapliga sfären. Dokumenterat goda kunskaper i Office-paketet och i något event management system är en förutsättning för att du ska kunna arbeta effektivt. Du skriver och talar svenska och engelska flytande. Övriga språkkunskaper är meriterande. Är du insatt i de senaste tekniska lösningarna för möteskommunikation ses det som stark merit.

Du är lyhörd och en god kommunikatör och ledare som vinner förtroende hos dina kunder och medarbetare. Du är strukturerad, drivande och lösningsorienterad. Arbetsbelastningen är under perioder hög och kräver att du är flexibel och trivs i ett högt arbetstempo utan att tappa fokus och helhetsperspektiv. Arbete och möten på kvällar och helger förekommer periodvis. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B körkort är ett krav.

 

Placering:

Uppsala

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Fackliga kontaktpersoner:

https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/

 

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

 

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

www.slu.se

Kontaktperson

Tia Eriksson

chef Akademikonferens

018-67 10 66

tia.eriksson@slu.se

 

Länk till ansökningssidan. Du hittar ansökningsknappen längst ned i dokumentet.

https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=7435&rmlang=SE

 

Ansökan senast 2022-12-01