platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Odontologisk Riksstämma och Swedental 16–18 november på Svenska Mässan i Göteborg

Ingenting slår det personliga mötet. Särskilt inte i dentalbranschen. Yrkesverksamma i dentalvården står inför allt större utmaningar och möjligheter än tidigare, så som utökad digitalisering av vården, resursbrist och större krav på hållbarhet. På Nordens största mötesplats för alla som arbetar inom tandvårdssektorn träffas landets tandvårdsteam för att inspireras, nätverka med branschen och träffa leverantörer i ett professionellt sammanhang.

Odontologisk Riksstämma och Swedental går i år på Svenska Mässan i Göteborg. Intresset är stort och flera kliniker planerar ett besök med flera anställda.

Årets tema på Riksstämman är ”Att möta vår tid”. I programmet ges bland annat en rejäl uppdatering inom näringslära och hur kosten påverkar oss. Ledande klimatforskare talar om klimatkrisen och tandvårdens glesbygdsproblematik lyfts i programpunkter och debatter. Allt detta varvas med aktuella odontologiska framsteg och tips.

På Swedental står över 150 leverantörer inom svensk tandvård och visar nya produkter och lösningar för tusentals besökare. På mässgolvet hittar du även en Myndighetslounge, där besökare kan ta en kaffe med representanter från Tandvårds- och Läkemedelsförmånsverket (TLV), Försäkringskassan, Socialstyrelsen, Strålsäkerhetsmyndigheten och Inspektionen för vård och omsorg (IVO). I år finns även två livepoddar på plats: Blodad tand och Vårddjungeln, med bland andra Dr Mikael som berättar om hur munhälsa och resten av kroppen hänger ihop.


Swedental och Odontologisk Riksstämma är Nordens viktigaste mötesplats för svensk tandvård. Nästa genomförande är på Svenska Mässan i Göteborg 16–18 november 2022. Odontologisk Riksstämma och Swedental är ett arrangemang av Svenska Mässan och Svenska Tandläkare-Sällskapet i samverkan med FSD, Föreningen Svensk Dentalhandel. Mötesplatsen består av en kongressdel (Riksstämman) och en mässdel (Swedental).