platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Sveriges största digitala gymnasiemässa öppnar 22 november

Gymnasiemässan i Stockholm, Sveriges största gymnasiemässa, är fortsatt digital vilket betyder att även årets 26 000 niondeklassare får möjligheten att digitalt träffa representanter från gymnasieskolorna, prata med studie- och yrkesvägledare, titta på webbinarier och ta del av utbudet från Stockholms olika gymnasieskolor inför det stundande gymnasievalet. I år medverkar 150 skolor på gymnasiemassan.nu den 22 - 23 november.

Inför årets genomförande som är den tredje i raden av digitala genomföranden har Stockholmsmässan i partnerskap med gymnasium.se vidareutvecklat plattformen ytterligare och nytt för i år är förbättrade funktioner av utställarnas digitala montrar, sökfunktion för utbildningar och chattfunktioner.

"Vi satsar i år extra på marknadsföringen med en fullmatad mässtidning som når ut till regionens alla niondeklassare på deras skolor och hem till deras vårdnadshavare, samt ut till alla fritidsgårdar" säger Hanse Thorslund, projektledare Stockholmsmässan.

"På mässan deltar Stockholmsregionens, Håbo och Gnestas gymnasieskolor, Gymnasieantagningen och skolor med riksintag. De är där för att visa vad de kan erbjuda eleverna, inspirera och svara på frågor. Eftersom mässan är digital slipper man köerna till montrarna och kan ta del av fler skolors information. Det finns många fördelar med den digitala varianten och intresset och engagemanget är stort från skolorna", säger Karin Soffiantini-Yildiz, verksamhetschef för gymnasieregionen, Storsthlm.

"Vi ville se till att de som ska börja gymnasiet ska få de bästa förutsättningar. Vi har tillsammans med Stockholmsmässan och Gymnasieantagningen Storstockholm stolta skapat en riktig bra virtuell plattform som ser ut som en fysisk mässa där eleverna kan träffa skolorna och få svar på sina frågor inför det stora valet och responsen vi fick var väldigt positiv. Plattformen har utvecklats utifrån tidigare års erfarenhet från besökare och utställare", säger Anna Sjögård som är projektledare från gymnasium.se.

Öppettider

Tisdag 22 november 08:30–17:00

Onsdag 23 november 08:30–20:00

 

Läs mer Gymnasiemässan (gymnasiemassan.nu)

 

Gymnasiemässan Digital är ett samarrangemang mellan Stockholmsmässan och Gymnasieantagningen Storsthlm i partnerskap med gymnasium.se och pågår den 22-23 november.

 

Bilden är beskuren tyvärr.