platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Fotomässan är tillbaka – med spännande nyheter och inspiration i fokus

Den 2 - 4 december är det dags för Fotomässan – Sveriges största event för alla som älskar bild och fotografering. Här finns det utställningar, workshops, föreläsningar och massor med inspiration. Välkommen till mässan för att träffa fotografer, inspireras av produktnyheter och möta branschens ledande leverantörer.

Fotomässan är knytpunkten för alla som älskar bild och fotografering. Här finns det något för alla, professionella fotografer såväl som nyfikna amatörer. Nytt för i år är fototorget, som är navet i mässhallen. Här samlas de ledande företagen inom fotovärlden för att visa upp allt från kameror till tillbehör. Det bjuds även på ett spännande scenprogram med inspirerande fotografer och experter.

"Vi har centrerat mässan kring fototorget som ska bli en inspirerande mötesplats för besökarna. Här har Kamera & Bild, tillsammans med ledande kameratillverkare, skapat ett scenprogram med inspirerande intervjuer och föreläsningar", säger Victor Ackerheim, operativ projektledare för mässan.

På Fotomässans rese- och naturscen bjuds det på inspirerande föreläsningar från några av världens bästa naturfotografer. Dagens Nyheter visar upp en stor fotoutställning med några av deras viktigaste bilder från då till nu. Det blir en stark utställning som visar det som sker i världen. Det kommer att finnas ett naturområde som lockar besökarna ut i det gröna, fast inne i en mässhall. Dessutom finns det en redigeringsyta där besökarna kan jobba med sina bilder. Ta gärna med dator och kamera.

"Fotomässan är en plats för ny kunskap och inspiration. Oavsett vilket område du besöker så finns det professionella fotografer på plats, som hjälper dig att bli en bättre fotograf. Ta gärna med fotoutrustningen till mässan för att få ut det mesta av besöket".

Fotostudion är ett måste för den som vill upptäcka studiofotografering. Med lärarledda kurser får besökarna lära sig grunderna med blixtfoto och testa själva med riktiga proffs.

"Alla aktiviteter som finns på Fotomässan ingår i entrébiljetten, men platserna på vissa kurser är begränsade. Kom i tid så att du får din plats på kursen som du vill gå på".

 

Fotomässan arrangeras 2 - 4 december på Stockholmsmässan.

Mer information https://www.www.fotomassan.se