platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Clarion Hotel i Göteborg välkomnar tillbaka Sam Sultanovic

Sam Sultanovic förstärker säljorganisationen inom Nordic Choice Hotels i Göteborg som Sales Director Pre-opening för Clarion Hotel Draken och Clarion Hotel Karlatornet. Tillsammans med teamet på plats är ambitionen att sätta dessa två fantastiska landmärken på Göteborgskartan.

"Vi är glada och stolta över att presentera att Sam Sultanovic ansluter sig till vår säljorganisation. Sam har gedigen erfarenhet inom besöksnäringen såväl lokalt som internationellt och har även ett utmärkt affärsmannaskap och är en hotelier av rang. Han var dessutom med på resan att sätta Clarion Hotel Post och Avalon på kartan när det begav sig. Med Sam får vi ytterligare en fartfylld karismatisk förebild in i teamet som är omtyckt av både kollegor och kunder," säger Miri Sumiq, Driftsdirektör Clarion Hotel.

Med lång och gedigen erfarenhet inom besöksnäringen har Sam flera ledande befattningar inom försäljning i bagaget. Närmast från Svenska Mässan Gothia Towers där han har haft flera roller inom försäljning.

"Jag ser fram emot att komma tillbaka till det taggade teamet på Nordic Choice Hotels, vilken ynnest att få vara med och bidra till att fylla nya mötesplatser med förväntansfulla gäster, tänk att få vara med om att sätta fler underbara silhuetter på Göteborgs stadsbild, vilken dröm! Draken och Karlatornet kommer att sjuda av liv och rörelse och vara platser för glädje för så många. Vilka härliga upplevelser som vänta våra gäster. Jag har haft 8 fina och utvecklande år på Gothia Towers med många kompetenta kollegor och ledare, som jag kommer att sakna såklart", Säger Sam Sultanovic, Sales Director pre-opening, Clarion Hotel Draken och Clarion Hotel Karlatornet.

Göteborgs hotellnäring är inne i en otroligt expansiv fas med flera stora hotellöppningar inom de kommande åren. Idag har Nordic Choice Hotels 12 hotell i Göteborg och inom två år öppnar kedjan ytterligare två till, Draken och Karlatornet.

Det känns fantastiskt att få ett så starkt tillskott med Sam till vår säljorganisation i Göteborg. Sam med sin breda och långa erfarenhet blir ett otroligt bra komplement till vårt team i Göteborg, säger Alice von Geijer Cluster Sales Director Gothenburg, Nordic Choice Hotels.

 

Sam tillträder sin tjänst 1 november 2022

 

Bilden: Sam Sultanovic, Sales Director pre-opening, Clarion Hotel Draken och Clarion Hotel Karlatornet.