platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Gabriella Hed Vall ny vd på Visit Umeå

Från den 1 november är Gabriella Hed Vall ny vd för Visit Umeå. Under styrelsens rekryteringstid, från 1 april i år, har Gabriella verkat som bolagets tillförordnade vd.

"Vi är oerhört nöjda med rekryteringen av Gabriella. Vi har genomfört en omfattande rekryteringsprocess med ett stort antal kvalificerade sökanden. Det känns extra bra att Gabriella, som under rekryteringsperioden framgångsrikt varit tf vd för Visit Umeå, också i en konkurrenssituation visade sig vara vårt val. Gabriella har utöver grundmurade kunskaper om bolaget och branschernas utmaningar ett starkt förtroende hos medlemmar och personal", säger Peter Juneblad styrelseordförande för Visit Umeå AB.

Destinationsbolaget Visit Umeå arbetar med att utveckla, marknadsföra och sälja in Umeå och Umeåregionens turistiska utbud mot prioriterade och relevanta målgrupper. Med målet att skapa en mer långsiktig hållbar besöksnäring. Destinationsbolaget arbetar också med att utveckla, marknadsföra och sälja in Umeå centrum mot prioriterade målgrupper för att driva fler besökare till centrum och bidra till en attraktiv och levande stadskärna. Bolaget ägs gemensamt av företag inom besöksnäring, mötesindustri, handel, fastighetsbolag och Umeå kommun. Verksamheten bedrivs inom tre affärsområden: Evenemang och stora möten, privatturism och Umeå Centrum.

"Jag är väldigt glad att jag har fått styrelsens förtroende att fortsätta att leda arbetet i destinationsbolaget. Uppdraget är utmanande och väldigt roligt och jag ser fram emot att nu få ta mig an det mer långsiktigt. Allt sedan restriktionerna lyftes i början av året har det varit full tryck, men vi har en fortsatt osäker och utmanande tid framför oss. Vi samlar nu all kraft, kunskap och energi vi har för att driva destinationsarbetet framåt på bästa sätt", säger Gabriella Hed Vall.

 

Bilden: Gabriella Hed Vall, ny vd på Visit Umeå. Foto: Johan Öhgren.