platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Skillspartner, talarförmedling som fördubblats på ett år

Efter några tuffa år där så mycket skett online eller i en hybrid miljö kan vi tydligt se att människor vill och väljer att träffas live igen. Det gäller oavsett vilket möte det är – allt från det lilla team-mötet, till chefs- och medarbetardagar, kickoffer, arrangemang för kunder och även för workshops och utbildningar.

”Suget känns just nu omättligt. Det är kort varsel och snabba puckar. Ämnen och områden som trendar just nu hos oss är allt som har med Samarbete, Hur arbeta tillsammans i en mer hybrid arbetsmiljö, Ledarskap, Stresshantering, Arbetsglädje och engagemang, Kommunikation, Motivation att göra. Teman som aldrig riktigt går ur tiden och som alltid är angeläget. Men nu känns det som om det är extra stort fokus på det”, berättar Katarina Nordlund, vd, Skillspartner Talarbyrå & Utbildning.

”Med den tillväxt vi har och har haft under året har vi förstärkt med två erfarna rådgivare och säljare. Planen är att anställa ytterligare inom kort. Vår personal ska alla ha en längre arbetslivserfarenhet. Vi tycker det är en fördel i samtal och rådgivning med våra uppdragsgivare. Med erfarenhet kommer ökad förståelse för hur det fungerar i olika organisationer och vad som är rätt lösning för att det ska bli ett lyckat möte”, säger Katarina Nordlund.

Martin Theorin startade i våras och har mångårig erfarenhet från mötesindustrin inte minst från om starten på Luleå Convention Bureau samt SNCVB (Swedish Network of Convention Bureas) och har även drivit mötesprojekt i egen firma. Han har viktig kunskap och erfarenhet med sig om hur man skapar möten med rätt innehåll och som stärker våra uppdragsgivares värden.

Mikael Sagmander Unge började nu i september. Mikael har arbetat i många år som säljare och rådgivare inom talar- och utbildningsbranschen. I och med att Mikael börjat hos oss kommer vi finnas med kontor, förutom i Stockholm och Göteborg, nu också i Ystad. Vi tror på att ”all business is local.”

Här berättar Mikael Sagmander Unge om hur han ser på sin roll som rådgivare av talare, föreläsningar och utbildningar.

 

Vem är du Mikael?

"Jag är en stockholmare som flyttat till en liten gård på Österlen i januari 2021, närmare bestämt i byn Peppinge, några km från Kåseberga och Ales stenar. Här på gården har min man och jag ett Bed & Breakfast där vi älskar att ta emot våra gäster, servera frukost, och hjälpa dem med tips och förslag på sevärdheter på det vackra Österlen. Vi känner oss redan ordentligt rotade i den skånska myllan".

 

Vad har du för erfarenheter sedan tidigare?

"Jag har 15 års erfarenhet som rådgivare inom talarförmedling, mellan 2002–2017, och därefter har jag bland annat sålt utbildning inom ledarskap och kommunikation, och självklart hunnit lära mig att sköta vårt B&B. Nu är jag tillbaka i en bransch som är spännande, givande och inte minst oerhört utvecklande".