platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
VAK 2023 i Helsingborg - nationell konferens med utställning

Den 15-16 mars 2023 är det dags för VA-branschen att samlas i Helsingborg för den årliga konferensen Vatten Avlopp Kretslopp. Vad passar bättre än att ses i just Helsingborg, den innovativt satsande staden som lyft cirkularitet och VA-frågor högt upp på agendan.

Till konferensen välkomnar vi hela VA-Sverige, alltifrån kommunala tjänstemän, nationella och regionala myndigheter, teknikleverantörer och tillverkare, konsulter, forskare och övriga VA-experter.

"Detaljerna i konferensprogrammet håller på att finslipas inför deltagarbokningen som öppnas i december. Det kommer som vanligt bli två fantastiska dagar med kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och nätverkande", säger Maja Englund som är projektledare för konferensen och VA-guidens vd.

Konferensen kommer att genomföras den 15-16 mars 2023 men smygstartar redan den 14 mars på eftermiddagen med inspirationsföreläsning av Renata Chlumska och studiebesök på RecoLab. Amanda Haux Verksamhetsutvecklare på RecoLab för NSVA är glad över att konferensens ska hållas i Helsingborg.

"Så roligt att vi får chansen att samla VA-branschen för att diskutera och lära sig mer om våra hjärtefrågor vatten, avlopp och kretslopp här i Helsingborg. Förutom vår medverkan med spännande innehåll i programmet, känns det inspirerande att få bjuda in och visa upp RecoLab. RecoLab har blivit ett epicentrum för källsorterat avloppsvatten och matavfall där möten med besökare är en stor del i arbetet. Jag ser framemot givande kunskapsutbyten och spännande diskussioner", säger Amanda Haux, RecoLab/NSVA.

VAK 2023 äger rum den 15-16 mars 2023. Konferensen kommer att hållas på Clarion Hotel & Congress Sea U i Helsingborg. Konferensen arrangeras av VA-guiden i samarbete med Helsingborgs stad, Event in Skåne och Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp (NSVA).

 

Bilden: Clarion Hotel & Congress SeaU i Helsingborg.