platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Maria Lundh ny hotellchef på Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden rekryterar Maria Lundh som ny hotellchefMed en ny ledning och med en ny vision växer nu Grand Hotel Saltsjöbaden och hotellet förbereds inför en omfattande nystart. I samband med det har Maria Lundh rekryterats som ny hotellchef. Nyligen tillträdde Erik Pändel som vd med ambitionen och uppgiften att ta hotellet in iframtiden. Som en del av det arbetet är nu även Grand Hotel Saltsjöbadens nya hotellchef Maria Lundh på plats. Maria blir en del av ledningen och kommer med sin spetskompetens och erfarenhet vara en viktig nyckelperson på hotellet framåt. Tidigare har Maria arbetat på bland annat Elite Hotels, Connect Hotels, Best Western och Rica Hotels.

"Vi går en spännande framtid till mötes då vi inom närmsta åren ska utveckla och förädla Grand Hotel Saltsjöbaden. Med Maria Lundh som hotellchef får vi en oerhört kompetent medarbetare som besitter en bred erfarenhet från utveckling av hotellkoncept, på både små och stora hotell", säger Erik Pändel, vd Grand Hotel Saltsjöbaden.

Det var i slutet av 1800-talet som den inflytelserike bankdirektören K A Wallenberg lät bygga Grand Hotel Saltsjöbaden med drömmen om att skapa Sveriges motsvarighet till Franska rivieran. År 1893 invigdes hotellet och har sedan dess välkomnat gäster från alla världens hörn för avkoppling, möten, elegans och lyx.

"Jag har arbetat inom hotellindustrin under hela mitt yrkesliv och brinner för service och gästnöjdhet. Att få förtroendet och möjligheten att arbeta på en anrik och ikonisk plats som Grand Hotel Saltsjöbaden känns fantastiskt inspirerande. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla denna genuina destination tillsammans med mitt fantastiska team", säger Maria Lundh, nytillträdd hotellchef på Grand Hotel Saltsjöbaden.