platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Sonja Björk Ebert, ny projektledare på Formex

NÄR Nordens största inredningsmässa Formex är tillbaka i fysisk form kliver contentmarketing-strategen Sonja Björk Ebert in som ansvarig projektledare för mässan för att lyfta affären och upplevelsen. Sonja som är ett välkänt ansikte i inredningsbranschen har under de senaste åren även haft uppdrag för både Formex och GastroNord på Stockholmsmässan.

­­Sonja kommer närmast från Riksteatern där hon arbetat med att nationellt utveckla och fördjupa publikarbetet. Det tillsammans med lång erfarenhet från SVT och SR, tidningsförlag, contentmarketingbyråer samt vd för branschorganisationen Swedish Content Agencies kommer hon in med nya perspektiv. Hon ska driva utvecklingsarbetet för att skapa två mässor per år med relevant innehåll, nya produktområden och fruktbara samarbeten för att skapa Nordens bästa inredningsmässa.

Utifrån dessa erfarenheter i kombination med Formex projektteam är arbetet i full gång för både Formex i januari och augusti.

"Den 17 januari öppnar Formex och intresset är stort från våra utställare och bokningsläget ser mycket bra ut. Vi har många spännande saker som ligger i pipeline för både utställare och besökare. Bland annat ett samarbete med en prisbelönt kreatör som kommer att synas både på mässan och i vårt kampanjmaterial. Vi satsar stort på avdelningen Craft & Creative eftersom vi ser att intresset för småskalig produktion är stort. Det finns också projekt som startade i augusti och som vi kommer att utveckla mer efter positiv respons, ett är av dem är "Nyfiken på branschen” som är en möjlighet för yngre och nya i branschen att få en inblick i inredningsvärlden. Ett annat är det nystartade priset "Sustainabilty Design Awards" där utställarnas så viktiga hållbarhetsarbete uppmärksammas", säger Sonja Björk Ebert, projektledare Formex.

-----------------------------------------------------------------------------------------------Formex

Formex är en mötesplats för inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare och producenter från hela inrednings- och presentbranschen. Besökarna får möjlighet att mötas, göra affärer och se nyheter, samtidigt som mässan bjuder på trender, inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag. Formex går den 17-20 januari 2023. Mer information www.formex.se