platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Allt för hälsan tillbaka – i år med fokus på kvinnohälsa

Under tre fullspäckade dagar i november finns det möjlighet att prova på nya träningsformer, lyssna på inspirerande föreläsningar och testa de senaste produkterna inom hälsoområdet.

Den 11 - 13 november kommer Allt för hälsan till Stockholmsmässan. Under helgen finns det möjlighet att testa olika träningsformer, ta del av de senaste hälsotrenderna och inspireras av landets hälsoprofiler. För den som är träningssugen så finns det många pass att välja mellan. Elin Härkönen lär ut hand stand, Runacademy lär ut löpteknik och Johanna Hector håller i yogapass, för att nämna några.

"På mässan kan man botanisera runt för att hitta sin typ av träningsform vare sig det gäller träning, yoga, dans eller löpning. Vi rekommenderar att man som besökare kommer ombytt för att prova alla möjliga prova-på-aktiviteter som alla ingår i entrébiljetten", säger Kristin McKechnie, operativ projektledare för mässan.

Scenprogrammet erbjuder föreläsningar med många välkända hälsoprofiler. Sofia Ståhl är moderator på Stora scen under helgen och hon har tagit fram ett scenprogram som berör olika delar av vår hälsa. Det finns över 60 programpunkter på mässans scener med intervjuer och föreläsningar som berör bland annat näringsfysiologi, hormonell hälsa, rörelseglädje, lust, mammaträning och utbrändhet. Scenprogrammet som Sofia modererar går på Stora scen, där det även finns möjlighet att köpa årets hälsoböcker och ta en fika.

"Vi ser fram emot att välkomna så många välkända hälsoprofiler till mässan i år. Vi har lagt extra fokus på kvinnohälsa och på ämnet har vi bland annat Monika Björn, Asabea Britton, Malin Berghagen, Emelie Hollsten, Frida Johnson och Ida B Olsson som talare".

Nytt för i år är skönhetsområdet där det finns en Beauty bar. Här finns det möjlighet att boka in sig på en hudvårdsbehandling, manikyr eller make-up session till förmånliga mässpriser. För den som vill ge kroppen en avslappnande stund så finns det massage, zonterapi, andningsträning att boka in sig på vid Friskvårdstorget.

 

För mer information besök www.alltforhalsan.se