platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Riskline och Safeture inleder ett samarbete

Safeture i Lund, har tecknat avtal med det danska analysföretaget Riskline om innehåll till företagets säkerhetsplattform.

Överenskommelsen är en viktig del i det fortsatta arbetet med en öppen plattform och möjlighet för användarna att välja en eller flera olika informationsleverantörer.

I en värld med geopolitisk osäkerhet och snabba förändringar är korrekt data och analys allt viktigare för att ta kloka beslut och agera snabbt kring anställdas säkerhet. Riskline är ett av världens ledande kunskapsföretag inom resesäkerhet. Företaget utnyttjar både AI och egna analytiker för att dagligen bearbeta fler än 100 000 källor och skapa användbara och aktuella riskbedömningar.

Samarbetet innebär att företag och organisationer över hela världen och som använder Safetures plattform, får tillgång till ännu mer riskinformation. Det är också helt i linje med Safetures ambition att erbjuda många olika informationsleverantörer och ge partners och deras kunder möjlighet att välja en eller flera lösningar efter behov.

"Riskline har funnits på vår radar under lång tid. I arbetet med att skapa en öppen teknisk lösning och bli "agnostiker kring riskanalys" såg vi samarbetsmöjligheter. Genom att erbjuda Risklines kompetens tillsammans med vår tekniska plattform för kommunikation och positionering, skapas flera nya affärsmöjligheter", säger Magnus Hultman, vd för Safeture.

 

"Det är fantastiskt roligt att teckna ett partneravtal med ett annat nordiskt företag som hjälper människor att känna sig säkra och informerade, var de än befinner sig i världen. Vår data kommer att öka möjligheten för Safetures användare att fatta bättre beslut i en alltmer föränderlig riskmiljö", säger Kennet Nordlien, vd för Riskline.

Safetures världsledande tekniska plattform är utvecklad för att hantera organisationers resesäkerhet, risk- och krishantering och kommunikation. Med hjälp av plattformen kan företag, organisationer och myndigheter, lokalisera sina anställda var som helst i världen, kommunicera med dem och stödja dem i kriser. Samtidigt får användaren hela tiden uppdateringar med relevant och viktig information.

-----------------------------------------------------------------------------------------------Om Safeture

Safeture AB (grundades 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk/krishantering. Genom ledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture fler än 4 000 företag och organisationer över hela världen att skydda det som är viktigast – sina medarbetare. Safeture-aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

 

Om Riskline

Riskline är sedan 2007 ett ledande analysföretag inom resesäkerhet, baserat i Köpenhamn. Riskline har informations- och analystjänster i världsklass och används både av mindre företag som Fortune 500-företag inom ett brett område av branscher.