platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Sophie Ahlin har tagit över Clarion Collection Hotel Temperance

Sophie Ahlin har tagit över som ny vd och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Temperance på Engelbrektsgatan i centrala Malmö. Med sig i bagaget har hon ett flertal utmärkelser och vinster i service och som ledare.

Under mottot “allt går att lösa” har Sophie Ahlin målinriktat byggt kunskap och erfarenheter om hotellverksamhet, gästservice och ledarskap.

"Vi strävar alltid efter att hitta rätt person till rätt utmaning. Med Sophie i ledningen för Temperance får vi inte bara en väldigt dedikerad ledare som genom glada och nöjda medarbetare ger hotellgästerna bra gästuppleveser utan också en person som har målet att öka antalet besökare till Malmö. Det här är en rekrytering jag är väldigt glada över och är säker på att hotellet kommer att fortsätta utvecklas de kommande åren", säger Clarion Collections svenske driftsdirektör Richard Svartvik.

Sophie Ahlin kommer närmast från rollen som Front Office Manager på hotellet vilket gör att hon redan känner medarbetarna, hotellet och stamgästerna.

"Det känns både utmanande och tryggt att ta detta steg. Jag har sedan 2016 lärt känna både hotellet och människorna och lagt all min tid på att tillsammans med dom skapa bra upplevelser oavsett ifall man jobbar på hotellet eller är gäst. Nu ska vi ta nästa steg och utveckla verksamheten vidare och det är en utmaning som jag längtar efter att få ta tag i", säger Sophie Ahlin.

Sophie har innan sin anställning studerar organisation & ledarskap samt turism och språk. Hon har också vunnit ett flertal utmärkelser inom Nordic Choice Hotels som Service Hero of the year, department manager of the year och inte minst tillhört Nordic Choice Hotels exklusiva talangpool.

 

Sophie Ahlin tillträdde sin nya befattning den 15 september.