platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Cvent Connect Europe handlar om mångfald, jämställdhet och inkludering

Cvent, en av de marknadsledande leverantörna av möten, evenemang och hotellteknik, har nu delat med sig av den preliminära listan över ledande kongressorganisationer, föreningar och medlemsgrupper som kommer att delta i The BIG Community Conversations panel torsdagen den 6 oktober vid företagets årliga konferens; Cvent Connect Europe.

Fler än 2 300 deltagare från mötes- och eventindustrin har registrerat sig för denna hybridupplevelse. För ytterligare insikter i viktiga DE&I-ämnen (mångfald, jämställdhet och inkluderaring) och initiativ, uppmuntras Cvent Connect Europe-deltagare att också vara med på You CAN Sit With Us-sessionen onsdagen den 5 oktober.

Med i BIG Community Conversation-sessionen finns representanter från Association of British Professional Conference Organizers (ABPCO), Association of Event Organizers (AEO), Event & Visual Communication Association (EVCOM), International Corporate Events (ICE), Meeting Professionals International (MPI) , Society for Incentive Travel Excellence (SITE) och New Intent – ​​en nyligen lanserad DE&I- och miljöorganisation.

Panelen kommer att erbjuda de som är på plats en möjlighet att att prata om sina egna erfarenheter och sina sina perspektiv som mångfald, jämlikhet och inkludering (DE&I) som möter branschen idag och samarbeta med ledande MICE-föreningar för att hitta användbara lösningar. Ämnen inkluderar bristande representation inom evenemangsbranschen, hur seniora ledare kan hitta olika talanger och hur människor från marginaliserade grupper känner sig när de blir en del av industrin.

"Cvent Connect är ett nyckelevenemang i den europeiska evenemangsindustrins kalender. Det erbjuder unika inlärningsmöjligheter, allt från huvudtalare på toppnivå som täcker frågor som påverkar oss alla till mycket fokuserade branschspecifika sessioner som utvecklar kärnan. ABPCO är glada över att vara en del av årets evenemang och jag ser fram emot att se många av våra medlemmar där i oktober", säger Heather Lishman, ABPCO Association Director.

"Vi är stolta över att föra samman industrins nyckelorganisationer och tillhandahålla ett dedikerat forum för att underlätta öppen och ärlig diskussion om de ämnen som är avgörande för framtiden för hela vår industri", säger Felicia Asiedu, Senior Marketing Manager på Cvent Europe.

"Syftet med detta event är att förena sektorer för att hitta strategier och handlingskraftiga insikter som kommer att driva positiv förändring".

Cvent Connect Europe är öppet för alla MICE-, besöksnärings- och marknadsföringsproffs och kommer att erbjuda exklusiva personliga och virtuella upplevelser. Eventprogrammet innehåller mer än 45 breakout-sessioner, utbildningsmöjligheter och nätverksevenemang utformade för att hjälpa branschfolk att bemästra det nya evenemangslandskapet.

Mer om Cvent Connect Europe och hur du anmäler dig hittar du här!