platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
Mässor skapar möten
Över 100 000 affärsmöten
under IBTM World 2022 i Barcelona.
flygnytt
Stockholm Arlanda Airport
får sin första food hall.
hotellnytt
25hours
öppnar sitt första hotell i Skandinavien.
60 000 bokade möten
Sverige – det enda
nordiska landet som saknas på IBTM World.
hotellnytt
Nya ägare av Villa Gladtjärn,
tidigare Barken Konferens.
Hållbarhet
American Express Meetings & Events
undertecknar Net Zero Carbon Events-löfte.
Spännande möte
Sveriges Elevkårers Kongress22
i Norrköping.
flygnytt
Eurowings utökar i Sverige
ökar utbudet på Landvetter med ny direktlinje till Berlin.
Höjer kvalitetskraven
Alvar blir namnet
på hela Skellefteås näringslivsdag.
14 januari - 21 maj 2023
Malmö värd
för uppmärksammad Banksy-utställning.
RSS
rss_icon
Länkar
Nick Shackleton-Jones: Hur man skapar en arbetsplatskultur vid L&D-evenemang

Proffs inom lärande och utveckling (L&D på engelska) kommer återigen att samlas för att diskutera möjligheterna och utmaningarna kring att designa lärandeprogram som gör skillnad, i ett exklusivt evenemang som arrangeras av Nick Shackleton-Jones.

På onsdagen den 5 oktober kommer hybridevenemanget – Skapa en vinnande kultur genom L&D – att hållas på Warwick Conferences, där Nick Shackleton-Jones levererar en ny modell för lärande som passar den moderna arbetsplatsen.

I en tid där det blir allt viktigare att behålla sina medarbetare, kommer evenemanget att hjälpa L&D-proffs att omforma onboardingprocesser och program som hjälper till att skapa en känsla av bra arbetsplatskultur. Evenemanget bygger på forskning från PwC från tidigare i somras, som visade att nästan 20 procent av arbetarna i Storbritannien förväntade sig att lämna sitt jobb under de kommande 12 månaderna. Med företag som letar efter sätt att behålla sin personal förväntas mer uppmärksamhet riktas mot L&D-proffs.

Under det 50 minuter långa eventet kommer Nick att förklara varför vi kämpar för att se bra avkastning på våra förväntningarna, och ger exempel på prisbelönt onboarding-arbete relaterat till en människoncentrerad inlärningsdesign. De som deltar personligen kommer att ges möjlighet att delta i en intim Q&A-session med Nick, vilket gör att proffs kan förstå specifika fokusområden ytterligare.

"Vi har sett en fullständig förändring i arbetsplatskulturer under de senaste 24 månaderna. Flexibelt arbete är nu det första elementet som annonseras i arbetsbeskrivningar, med många företag som antar någon form av arbete hemifrån. Det är därför föga förvånande att arbetsgivare står inför utmaningar när det gäller att engagera sitt team och återskapa en arbetsplatskultur som fanns före pandemin",  säger Nick Shackleton-Jones, vd och grundare av Shackleton Consulting.

"Det är absolut nödvändigt att, med tanke på de utmaningar som organisationer för närvarande står inför med att behålla sina medarbetare måste arbetsgivare utveckla sin inställning till L&D. Företag måste utnyttja möjligheterna att möta dagens behov hos dagens arbetskraft genom att fokusera på upplevelser, ge en framgångsrik avkastning på förväntningarna".

Nick Shackleton-Jones erbjuder ledande tänkande och beprövad expertis, efter att ha hjälpt organisationer att mätbart förbättra sina anställdas prestationer och erfarenheter genom ett revolutionerande förhållningssätt till L&D.

Att skapa en vinnande kultur genom L&D kommer att vara det andra i en serie evenemang som arrangeras av Warwick-konferenser som stödjer L&D-industrin. Tidigare i år var den prisbelönta platsen värd för Learning & Performance Institute och andra industrimänniskor för att diskutera branschens trender och utmaningar.

"Som alumner från University of Warwick är vi glada över att välkomna Nick till vårt nya L&D-evenemang. Hans beprövade expertis i att hjälpa organisationer att förbättra sina anställdas prestationer och erfarenheter genom ett nyfunnet förhållningssätt till lärande och utveckling kommer att visa sig vara ovärderlig för deltagarna", säger Gail Tomlinson-Short, chef för affärsutveckling vid Warwick Conferences.

Hybridevenemanget äger rum onsdagen den 5 oktober på Warwick Conferences. Tillgängligt att delta personligen eller online.

Warwick Conferences är en del av Warwick University och ligger utanför staden Coventry. Enklast från Sveroge är det förstås att vara online.

 

Besök: https://warwick.ac.uk/services/conferences/external-events/creating-winning-culture/.