platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Gediget program när Framtidens Hälso & Sjukvård lanserar konferens

Äntligen kan alla som arbetar inom hälso- och sjukvård få sin självklara mötesplats när Framtidens Hälso & Sjukvård arrangeras den 25–26 januari på Kistamässan i Stockholm. Framtidens Hälso & Sjukvård är Nordens ledande konferens för hela sjukvården och arrangeras parallellt med mässorna e-Hälsa+MVTe och Lösningar för Offentlig Sektor 2023. Tre mässor under ett tak, som tillsammans skapar en heltäckande och komplett mötesplats för att leda, utveckla och effektivisera Sveriges sjukvård och offentliga sektor.

Behovet av kunskapsöverföring, praktiska exempel, både lyckade och de man tagit lärdom av, samt tjänster och produkter som driver den offentliga verksamheten framåt är stort. På Framtiden Hälso & Sjukvård anordnas en storslagen konferens med den mest heltäckande uppställning av talare från sjukhus, förbund och leverantörer till och inom den svenska hälso- och sjukvården. Här tar digitalisering en stor plats, liksom patientfrågor, bemanning och systemutveckling.

 

Exempel på talare i talaruppställningen:

  • Björn Zoëga, Sjukhusdirektör, Karolinska Universitetssjukhuset
  • Ann-Marie Wennberg Larkö, Sjukhusdirektör, Sahlgrenska Universitetssjukhuset
  • Per Christiansen, Sjukhusdirektör, Rigshospitalet Danmark
  • Olivia Wigzell, Generaldirektör, Socialstyrelsen
  • Björn Eriksson, Generaldirektör. Läkemedelsverket

”Det är med stor glädje vi kan presentera 2023 års upplaga av konferensen som är den mest heltäckande inom och för den svenska hälso- och sjukvården. Vi har lagt stor vikt på riktigt kvalitativt innehåll som politiker och tjänstemän i regioner över hela landet har konkret nytta av. Allt för att skapa de bästa förutsättningar inför starten av denna nya mandatperiod till att infria vallöften”, säger konferenschefen Jenny Lans.

”Svensk hälso- och sjukvård, med de chefer, läkare, sjuksköterskor och alla annan personal som verkar inom den, har alltid stävat efter kunskapshöjande insatser” säger mässchefen Clara Åsman, och tilläger: ”Vi är glad att till 2023 presentera en egen konferens helt riktat mot dessa yrkesgrupper”.


Se konferensprogrammet och köp biljetter här. Ytterligare information finns på framtidenshalsosjukvard.se och liveexpo.se.