platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
SETT sätter fokus på ett livslångt lärande

På mötesplatsen SETT tydliggörs i år hur den formella utbildningen banar väg för att skapa lärande individer i en ständigt föränderlig samtid, och hur vi redan i förskola och skola kan lägga grunden till ett livslångt lärande.

Sveriges regering har genom flera uppdrag till våra statliga myndigheter och institutioner, bland annat genom sin proposition (2020/21:60) och ett samverkansprogram, förtydligat vikten av livslångt lärande för att möta svåra samhällsutmaningar och bidra till svensk konkurrenskraft.

På SETT presenterar både myndigheter såväl som professionen och branschen hur arbetet ser ut med att förverkliga uppdraget kring att skapa lust att lära livet ut i sina verksamheter samt vilka förutsättningar och verktyg som behövs för att skapa och möjliggöra en än mer lärande organisation.

”SETT har efter 10 år etablerat sig i Skandinavien som den ledande mötesplatsen för kompetensutveckling och framförallt skolutveckling. I vår ser vi fram emot att erbjuda en mötesplats som utforskar livslångt lärande i förskola och skola. I tätt samarbete med kompetenspartners, fokusgrupp, utställare och spåransvariga lyfter vi verksamhetsnära perspektiv från hela styrkedjan tillsammans med aktuell forskning och erbjuder självklart omvärldsspaning på temat”, säger Micaela Jonsson, Program Manager på Easyfairs.

SETT står för “Scandinavian Educational Technology Transformation” och går på Kistamässan den 18-20 april 2023. Mötesplatsen samlar årligen drygt 10 000 utvecklingsdrivna lärare, fritidslärare, förskollärare, utvecklingsledare, rektorer, pedagoger och skolchefer för erfarenhetsutbyte, omvärldsbevakning och kompetensutveckling.

Easyfairs arrangerar SETT i samarbete med Skolverket, Internetstiftelsen, Uppsala Kommun och Sollentuna kommun.