platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Kai Pasma blir ny Vice President Hotel Operations på Nordic Choice Hotels & Resorts

Nordic Hotels & Resorts fortsätter att stärka organisationen med nyckelroller och utser Kai Pasma till Vice President Hotel Operations. Kai kommer tidigare från tunga positioner på både Scandic och ESS Group och har haft flera roller inom Choice-koncernen. Nu återvänder han till Nordic Hotels & Resorts och ska ta den operativa organisation till nya höjder.

Nordic Hotels & Resorts befinner sig i en stark expansionsfas. Nyligen öppnade man omtalade Sommerro i Oslo, Norges första art déco-hotell, och många nya projekt planeras de kommande åren. Därför stärker man nu upp ledningen med en tungviktare från branschen, Kai Pasma, som blir ny Vice President Hotel Operations.

"Med en snabbt växande verksamhet behöver vi en erfaren ledare med sann förståelse för komplexiteten och unikheten i vår varumärkesportfölj. Kais bakgrund gör honom perfekt för den rollen. Hans resultatdrivna ledarskap kombinerat med hans praktiska inställning är en av hans största styrkor. Med honom vid rodret kommer vi att kunna fortsätta differentiera vår portfölj och hålla gästnöjdheten på topp", säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts.

Få personer har en så en bred erfarenhet som Kai, med ledande roller på såväl konferenshotell som stora cityhotell och en gedigen erfarenhet av destinationsutveckling. Hans resa i Nordic Choice-koncernen startade 2005, då som Director of International Sales. Genom åren har han haft tjänster på Nordic Hotels & Resorts som Director of Sales och som General Manager på Aronsborg Conference Hotel. Han har tidigare varit delägare i ESS Group och lett nyöppningar av prestigeprojekt såsom Steam Hotel. Nu senast kommer han från en position på Scandic Hotels som Regional Director of Operations, där han även ingick i ledningsgruppen för Scandic Sverige.

Ledstjärnan i Kais arbete är hans passion för ledarskapsutveckling. Nordic Hotels & Resorts tar stora kliv framåt, varför fokus i den här rollen kommer ligga på att balansera tillväxt med en hög gästnöjdhet. Den individanpassade gästupplevelsen blir allt viktigare och Kais huvuduppgift blir att utveckla de olika varumärkena – och samtidigt stötta hotellen i deras lokala ledarskap.

"Det är ett privilegium att få axla den här rollen och jag är så glad över att komma hem till Nordic Hotels & Resorts igen. I den tid av återstart som vi alla befinner oss i är ledarskap A och O och vi ska fortsätta vara branschledande när det kommer till gästupplevelsen. Med ett sådant här starkt team med mig kan det inte bli annat än succé", säger Kai Pasma, Vice President Hotel Operations på Nordic Hotels & Resorts.

Kai Pasma tillträder under september och kommer att ingå i Nordic Hotels & Resorts ledningsgrupp och rapporterar till Chief Operating Officer Henrik Berghult.