platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Hög efterfrågan på Arenan när Holiday Club Åre och Schibsted går skilda vägar

En hög efterfrågan på större evenemang i kombination med hotellets egna behov av större aktivitetsytor, har lett till att beläggningen på Arenan på Holiday Club når hela 50%.

"Återhämtningen efter pandemin har gått över förväntan och det är med glädje vi har kunnat se en positiv försäljningsutveckling av vår arenaprodukt. Arenan med sin storlek, sina flexibla lösningar och det centrala läget i byn, är en styrka när olika typer av företag söker en plats för sitt evenemang", säger Satu Andersson vd på Holiday Club Åre.

Schibsted har varit en partner till Holiday Club i många år men till årsskiftet går Holiday Club Åre och Schibsted skilda vägar och deras namn plockas ner från arenabyggnaden.

"Vi har haft ett givande samarbete med Schibsted under många år och det är klart att det alltid är tråkigt när partners går skilda vägar men samtidigt öppnar det upp nya möjligheter. Jag vill rikta ett stort tack till Schibsted för det samarbete som varit och som kommer fortsätta till årsskiftet. Förhoppningsvis har vi en annan typ av relation framöver", säger Satu Andersson.

Arenan som är en event- och kongresshall har en total yta om 1485 kvm och en takhöjd på 8-13 meter. Den rymmer upp till 3000 personer och har varit värd för både ministermöten och sportevenemang som otaliga företagsevent. Stora delar under lovperioderna nyttjar Holiday Club Åre själva ytorna för att kunna erbjuda ett ännu större aktivitetsutbud. Möjligheterna är många på fjällens äventyrshotell.

"Holiday Club Åre är ett starkt varumärke och en egen destination på destinationen. Det är inte självklart att vi skall upplåta ett annat varumärke att sätta sitt namn på vår arena men vi är öppna för och nyfikna på att se på olika alternativ. Det viktiga för oss är att våra partnersamarbeten tillför ett kundvärde och möjligheter att lyfta fram dom evenemang som kommer till oss och Åre", säger Satu Andersson.

Arenan består av tre sektioner som kan bokas var för sig eller tillsammans. Den ligger i direkt anslutning till Holiday Clubs övriga verksamhet på Åre Strand.