platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Event- och utbildningsansvarig, Natalie Rindevall, förverkligar drömmen bortom Copiax och går in som delägare i eventbolag

Natalie Rindevall, Event- och utbildningsansvarig, lämnar sin position på Copiax efter 21 år, för att gå in som delägare i ASM Eventbyrå.

”Det är något jag länge velat och när både möjligheten och tiden var rätt så kunde jag inte motstå erbjudandet, jag brinner starkt för att arrangera event och möten och att skapa en unik upplevelse. ASM Event är en personlig byrå och det blev ett självklart val för mig att ta steget som partner", säger Natalie Rindevall. Natalie Rindevall är kvar på Copiax till och med 7 oktober.

Natalie Rindevall är har ett brett nätverk bland partners och kunder, hon började sin anställning på marknadsavdelningen på Copiax år 2001.

”Jag är i grunden positiv till att människor utmanar sig själva och vågar följa sina drömmar, men med handen på hjärtat så är det förstås blandade känslor vad gäller Natalie. Det har varit ett stort nöje att arbeta med henne och hon har tillfört ett stort mått av såväl kompetens som kollegiala värden till Copiax”, säger Lina Jelbring, Marknadschef på Copiax.

Copiax är sedan länge en kund till ASM Event så i viss utsträckning kommer kontakten därmed att fortsätta.

”Det blir stora skor att fylla när vi rekryterar en ny förmåga, men positionen kommer att tillsättas då vi arbetar mycket med marknadsaktiviteter och utbildningar”, säger Lina Jelbring och tillägger: ”Samhörighet och kunden i centrum har alltid präglat Copiax, det kommer vi inte förändra eller tumma på.”

”Copiax är ett fantastiskt företag, det har varit en enorm resa under alla dessa år och jag känner en stolthet över att ha varit en del av företagets utveckling, säger Natalie. Det finns ett stort hjärta inom mig för både för Copiax och branschen, saknaden av kollegor kommer givetvis vara stor. Men jag är hoppfull över att framtidens samarbeten kommer innebära att jag får se många av er i branschen ändå såväl kunder som leverantörer”,  säger Natalie.