platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Nordic Choice Hotels etablerar sig i Uddevalla

Klassiska Hotel Carlia i Uddevalla blir den 1 januari 2023 del av Nordic Choice Hotels kedja Quality Hotel. Det blir Nordic Choice Hotels första hotell i Uddevalla. I samband med förändringen så kommer hotellet genomgå en omfattande renovering.

Klassiska Hotel Carlia lämnar Best Western och blir istället del av Nordic Choice Hotels kedja Quality Hotel genom ett franchiseavtal. Det 110 hotellrummen och bredden av mötes- och konferensmöjligheter blir ett välkommet tillskott till Nordic Choice Hotels nordiska utbud.

”Vi tittar ständigt efter nya hotell som kompletterar vårt befintliga utbud på den nordiska marknaden. Uddevalla har varit en stad vi saknat hotell i och det är därför väldigt kul att vi tillsammans med hotellets ägare tecknat ett avtal om att utveckla verksamheten och skapa ytterligare anledningar för möten och upplevelser i Uddevalla”, säger Daniel Stenbäck, Nordic Choice Hotels Chief Development Officer.

Hotellet som idag rankas som ett av Uddevallas mest populära och prisvärda kommer i och med att man blir del av Quality Hotel att genomgå en omfattande renovering.

”Trots att vi redan nu är ett väldigt uppskattat hotell i Uddevalla så vill vi vara en plats som ständigt utvecklas och svarar på våra gästers behov och önskemål. Det är därför väldigt roligt att vi tillsammans med Nordic Choice Hotels gör vår utvecklingsresa tillsammans. Vi vill locka fler till Uddevalla genom att erbjuda ett oemotståndligt hotell. Att vi nu dessutom hamnar i sällskap med väldigt många andra fina och populära hotell i Norden gör inte saken sämre”, säger Hotel Carlias delägare Peter Cedergren.

Renoveringen av hotellet omfattar 73 hotellrum och kommer att pågå under 2023. Den 1 januari 2023 öppnar hotellet under det nya namnet Quality Hotel Carlia.

 

Fakta Hotel Carlia

Antal rum: 110 st.

Mötesrum: 7 st.

Restaurang och pub/bar: Pub 1803 + Restaurang Meatings

Relaxavdelning med gym och bastu