nyheter
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
motor för utveckling
Dubai vinner anbud
för 232 business events för tiden fram till 2026.
nya jobb
Informationsteknik
fortsätter rekrytera välkända namn.
Hotell
Jacy’z Hotel & Resort
i Göteborg startar exklusiv chaufförservice.
event skapar möten
Para-VM visar upp Östersund
som en tillgänglig stad för evenemang.
Nytt jobb
Isabelle Lechtman
blir vd för Folkets Hus i Stockholm.
Mötesplats
Rekordår 2022
Nu vill Bjertorp slott bli landets främsta bröllopsdestination.

Jacyz hotell i Göteborg
kan bli Årets Bygge 2023.
events skapar möten
Väv 2022 i Halmstad
gav 18,5 miljoner kr i turismomsättning.
Event skapar möten
Piteå Business Tour
– nytt eventkoncept för näringslivet i Piteå.
RSS
rss_icon
Länkar
Nordic Choice Hotels etablerar sig i Uddevalla

Klassiska Hotel Carlia i Uddevalla blir den 1 januari 2023 del av Nordic Choice Hotels kedja Quality Hotel. Det blir Nordic Choice Hotels första hotell i Uddevalla. I samband med förändringen så kommer hotellet genomgå en omfattande renovering.

Klassiska Hotel Carlia lämnar Best Western och blir istället del av Nordic Choice Hotels kedja Quality Hotel genom ett franchiseavtal. Det 110 hotellrummen och bredden av mötes- och konferensmöjligheter blir ett välkommet tillskott till Nordic Choice Hotels nordiska utbud.

”Vi tittar ständigt efter nya hotell som kompletterar vårt befintliga utbud på den nordiska marknaden. Uddevalla har varit en stad vi saknat hotell i och det är därför väldigt kul att vi tillsammans med hotellets ägare tecknat ett avtal om att utveckla verksamheten och skapa ytterligare anledningar för möten och upplevelser i Uddevalla”, säger Daniel Stenbäck, Nordic Choice Hotels Chief Development Officer.

Hotellet som idag rankas som ett av Uddevallas mest populära och prisvärda kommer i och med att man blir del av Quality Hotel att genomgå en omfattande renovering.

”Trots att vi redan nu är ett väldigt uppskattat hotell i Uddevalla så vill vi vara en plats som ständigt utvecklas och svarar på våra gästers behov och önskemål. Det är därför väldigt roligt att vi tillsammans med Nordic Choice Hotels gör vår utvecklingsresa tillsammans. Vi vill locka fler till Uddevalla genom att erbjuda ett oemotståndligt hotell. Att vi nu dessutom hamnar i sällskap med väldigt många andra fina och populära hotell i Norden gör inte saken sämre”, säger Hotel Carlias delägare Peter Cedergren.

Renoveringen av hotellet omfattar 73 hotellrum och kommer att pågå under 2023. Den 1 januari 2023 öppnar hotellet under det nya namnet Quality Hotel Carlia.

 

Fakta Hotel Carlia

Antal rum: 110 st.

Mötesrum: 7 st.

Restaurang och pub/bar: Pub 1803 + Restaurang Meatings

Relaxavdelning med gym och bastu