platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
LLB Expo tillbaka: Nordens största mässa inom upplevelseteknik

Efter en tuff tid för upplevelse- och teknikbranschen är det äntligen dags för LLB Expo, Nordens ledande mässa inom upplevelseteknik. På LLB Expo den 4–6 oktober på Stockholmsmässan visas den senaste tekniken, branschpriser delas ut, det bjuds på inspirerande seminarier och mässan är en unik möjlighet att nätverka med branschkollegor.

LLB Expo är den självklara branschmässan för alla som jobbar med ljud, ljus och bild. Här kan besökarna ta del av ny teknik och se hur framtidens upplevelser kan utformas.

”Kraven på hur event, möten och upplevelser ska utformas har förändrats på grund av pandemin. Ny teknik och snabba innovationer gjorde att branschen snabbt ställde om men nu står vi inför nästa steg. Hur ska framtidens upplevelser utformas och vilken teknik krävs för att lyckas?”, säger Anders Arehag, projektledare.

I en tid där hybrida möten, virtuella konferenser och digitala studios blir allt vanligare, så behövs både ny teknik och kunskap. På LLB Expo visas de senaste trenderna och det finns möjlighet att lära sig nytt. Som traditionen lyder så kommer några branschkollegor att belönas för sina insatser. På LLB Expo delas Bullen Award ut till kollegor i branschen som genom sitt arbete på något sätt fört branschen framåt. Priset delas ut i två kategorier, Bullen Liftetime Achievement Award and Bullen Visionary Award, och utdelningen sker den 5 oktober mellan klockan 16.00–17.30. Bullen Awards delas ut till minne av ljusdesignern Pontus ”Bullen” Lagerbielke. Priset är formgivet av Erika Lagerbielke, Pontus syster och tillika en av Sveriges mest kända formgivare inom framförallt glasdesign.

Anders Arehag ser som ny projektledare för mässan fram emot att välkomna LLB Expo till Stockholmsmässan.

”Upplevelsebranschen är i en spännande förändringstid och jag ser fram emot att välkomna branschen till LLB Expo. Mässan är känd för att vara en självklar plats för både nätverk och inspiration”.

Utöver Bullen Awards så delar branschorganisationen LLB ut sitt nya pris Innovation Awards där det mest innovativa produkten inom ljus, ljud, bild och rigging/tillbehör.

Det är även ett gediget seminarieprogram som lyfter fram aktuella trender och frågor. I år kommer det bland annat finnas seminarier om Dolby Atmos, ljuddesign för spel, specialeffekter, 3D-mapping, Dante, med flera.

För vidareb information besök llbexpo.se och bullenawards.com.