nyheter
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
motor för utveckling
Dubai vinner anbud
för 232 business events för tiden fram till 2026.
nya jobb
Informationsteknik
fortsätter rekrytera välkända namn.
Hotell
Jacy’z Hotel & Resort
i Göteborg startar exklusiv chaufförservice.
event skapar möten
Para-VM visar upp Östersund
som en tillgänglig stad för evenemang.
Nytt jobb
Isabelle Lechtman
blir vd för Folkets Hus i Stockholm.
Mötesplats
Rekordår 2022
Nu vill Bjertorp slott bli landets främsta bröllopsdestination.

Jacyz hotell i Göteborg
kan bli Årets Bygge 2023.
events skapar möten
Väv 2022 i Halmstad
gav 18,5 miljoner kr i turismomsättning.
Event skapar möten
Piteå Business Tour
– nytt eventkoncept för näringslivet i Piteå.
RSS
rss_icon
Länkar
Linda Abrahamsson tar över Scandic Göteborg Central

Scandic har rekryterat Linda Abrahamsson till tjänsten som hotelldirektör på Scandic Göteborg Central. Linda är en renommerad ledare med en gedigen karriär inom Scandic och ett aktivt deltagande inom evenemangsgruppen i Göteborg & Co. Hon kommer närmast från en roll som hotelldirektör på Scandic Opalen i Göteborg.

Linda Abrahamsson har ett långt förflutet inom besöksnäringen med breda erfarenheter från branschen i Göteborg och Västra Götaland. Hon har en kandidatexamen i Hospitality Management från Les Roches, en av världens ledande skolor inom den globala besöksnäringen. Under sina år på Scandic har Linda samlat en bred kompetens från flertalet ledande roller, bland annat som försäljningschef på Scandic Rubinen, samt hotelldirektör på Scandic Borås Plaza, Scandic Rubinen och Scandic Opalen. Under sin tid som hotelldirektör har hon lett stora projekt inom ombyggnation och utveckling.

"Det känns fantastiskt att Linda nu tillträder som hotelldirektör för Scandic Göteborg Central. Hon har en bred kompetenspalett och en beprövad erfarenhet av att leda stora medarbetarlag, förändringsresor och kommersiella initiativ. Inför en fartfylld höst är jag övertygad om att Linda och hennes medarbetare på hotellet, kommer fortsätta utveckla Göteborgs nya storhotell", säger Kristian Andreasson, Distriktsdirektör för västra Sverige på Scandic Hotels.

Linda får i direkt uppdrag att positionera Scandic Göteborg Central på Göteborgs hotellmarknad, fortsätta bygga ett starkt medarbetarlag och driva kommersiell utveckling. Hon efterträder Malin Odéhn som i slutet av augusti gått vidare till rollen som distriktsdirektör för södra Sverige på Scandic Hotels.

"Efter att varit verksam i Göteborgs besöksnäring under 24 år, är det med glädje och stor respekt som jag tar mig an rollen som hotelldirektör för Scandic Göteborg Central, ett hotell som blev ett viktigt och uppskattat tillskott under den rekordartade evenemangsommaren som vi fick uppleva i Göteborg. Jag är övertygad om att tillsammans med hotellets fantastiska medarbetare kommer vi fortsätta driva minnesvärde hotellupplevler och attrahera både nationella och internationella gäster till Göteborg och hotellet", säger Linda Abrahamsson, nytillträdd hotelldirektör på Scandic Göteborg Central.

Linda tillträdde sin roll som hotelldirektör på Scandic Göteborg Central i början av september 2022.