nyheter
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
Please Contact me !!!! hacker0n3@proton.me
motor för utveckling
Dubai vinner anbud
för 232 business events för tiden fram till 2026.
nya jobb
Informationsteknik
fortsätter rekrytera välkända namn.
Hotell
Jacy’z Hotel & Resort
i Göteborg startar exklusiv chaufförservice.
event skapar möten
Para-VM visar upp Östersund
som en tillgänglig stad för evenemang.
Nytt jobb
Isabelle Lechtman
blir vd för Folkets Hus i Stockholm.
Mötesplats
Rekordår 2022
Nu vill Bjertorp slott bli landets främsta bröllopsdestination.

Jacyz hotell i Göteborg
kan bli Årets Bygge 2023.
events skapar möten
Väv 2022 i Halmstad
gav 18,5 miljoner kr i turismomsättning.
Event skapar möten
Piteå Business Tour
– nytt eventkoncept för näringslivet i Piteå.
RSS
rss_icon
Länkar
MCI belönas med två prestigefyllda ISO-certifieringar

MCI Middle East LLC, den globala engagemangsbyrån, har fått två ISO-certifieringar - ISO 9001:2015 (Quality Management Systems) och ISO 20121:2012 (Event Sustainability Management System) genom att uppfylla de omfattande kriterierna för dessa standarder. Detta bekräftar MCI:s engagemang för att leverera hög standard för alla sina metoder, miljön och att konsekvent leverera kvalitetsresultat för kunder, partners och sin egen organisation.

Hållbarhet för evenemang kretsar kring att vidta konkreta åtgärder för att bevara miljön; främja ett sunt samhälle; och stödja en blomstrande ekonomi. Därför har internationella standarder utvecklats för att lindra belastningen på lokal infrastruktur och verktyg samt minska slöseriet i de samhällen där evenemangen anordnas.

År 2021 lanserade International Congress and Convention Association (ICCA), ett av mötesindustrins ledande globala organ, initiativet Net Zero Carbon Events för att gå med i den snabbt växande globala rörelsen som ska nå nettonoll år 2050. MCI, som är en del av arbetsgruppen för hållbarhet, har skrivit på Net Zero Pledged för evenemangsindustrin. Därför åtar de sig att ta itu med klimatförändringarna genom att sätta upp mål mot nettonollutsläpp till 2050, med utsläppsminskningar till 2030 i linje med Parisavtalet.

När ekonomin och branschen återhämtar sig, förväntas affärsmöten och evenemang, konferenser och kongresser och incentiveresor växa snabbt igen och skapa exponentiella möjligheter för hela ekosystemet. För att säkerställa att upplevelsen levereras sömlöst är det en väsentlig nödvändighet att ha kvalitetssystem som hanterar kundupplevelsen.

En stark förespråkare för att skydda miljön och använda hållbara metoder, tillägger MCI:s Ajay Bhojwani, vd MCI Middle East: "Innan vi påbörjade certifieringsresan, har vårt team drivit hållbarhetspraxis på allvar med våra tjänster och kunder. Genom att uppnå ISO 20121:2012-certifieringen bekräftar MCI sitt engagemang för miljön och säkerställer hantering av förbättrad hållbarhet under hela evenemangshanteringscykeln. Vi hanterar våra kunder och partners evenemang med stor omsorg och strävar efter att leverera en överlägsen produkt till dem baserat på våra omfattande kvalitetsstandarder som används inom vår organisation och vi ville självständigt verifiera att våra utmärkta processer fortsätter att vara de bästa i klassen".

ISO-standarderna 9001:2015 och 20121:2012 är ett processbaserat tillvägagångssätt etablerat och uppdaterat av International Organization for Standardization (ISO), världens största utvecklare av internationella standarder. Genom att implementera och följa de nödvändiga stegen för att följa denna standard följer MCI nu både kvalitet och miljöskydd.

"Som en eventbyrå positionerar MCI sig från andra byråer genom att leverera kvalitetsresultat för alla intressenter. Genom att uppnå ISO 9001:2015-certifieringen har MCI visat sitt engagemang för kvalitetsstandarder i alla våra aktiviteter och har alla nödvändiga kontroller på plats för att säkerställa att dessa strikta standarder uppfylls av våra processer, tekniker och deltagande människor. Det är fantastiskt att ha uppnått detta i Mellanöstern, speciellt när det gäller Dubai, som är en av de snabbast växande städerna som kommer ur pandemin. Under de senaste åren har staden varit mycket framgångsrik i att locka till sig fler och fler nya evenemang”, säger Robin Lokerman, koncernchef för MCI Group.

Världens mest populära standard för kvalitetsledningssystem, ISO, hjälper företag att bevisa sin förmåga att konsekvent tillhandahålla produkter och tjänster som uppfyller kundupplevelser och tillämpliga lagstadgade och regulatoriska krav.

Erhållen genom omfattande externa revisioner utförda av Gabriel Registrar, en ISO-certifieringsorganisation i världsklass och ett oberoende ackrediterat registrarföretag, syftar certifieringen till att öka kundnöjdheten genom effektiv tillämpning av ett företags system, inklusive processer för kontinuerlig granskning och förbättring. Att tilldelas båda dessa certifieringar av Gabriel Registrar är ett bevis på MCI:s engagemang för kvalitetsstandarderna för sina tjänster och hänsyn till miljön.