platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Svenska Möten blir huvudpartner till mässan Möten & Event

Svenska Möten inleder ett helt nytt samarbete med Möten & Event 2023, Sveriges ledande och största mässa för alla som arrangerar och producerar event, möten och konferensen. Mässan arrangeras av Live Expo på Kistamässan i Stockholm den 22–23 februari 2023. Mässan har de senaste åren haft en starkt tillväxt och befäste genom årets succé, med över 2 500 besökare och 100 utställare, sin position som Sveriges viktigaste mötesplats för hela branschen.

Svenska Möten går nu in som huvudpartner och kommer tillsammans med Möten & Event-mässan utveckla mässans innehåll och säkerställa en högaktuell mötesplats som är attraktiv för hela branschen. Svenska Möten kommer också bidra i arbetet med marknadsföringen för att stärka varumärket och säkerställa goda besökarsiffror.

”Som den ledande strategiska mötespartnern och mötesexperten i Sverige ser vi flera fördelar med detta samarbete. Vi kan tillsammans med Live Expo skapa den bästa mötesplatsen där våra medlemsanläggningar och kunder får möjlighet att träffas, knyta kontakter och skapa möjligheter för framtida affärer”, säger Michael Schüller, vd på Svenska Möten.

Svenska Möten kommer att presentera sig själva och flertalet av sina medlemsanläggningar på ett eget område inne på mässområdet. I tillägg till detta kommer Svenska Möten också bjuda på en hel del kunskap och inspiration genom att stå för ett antal punkter i programmet.

”Med Svenska Möten som huvudpartner stärker och lyfter vi hela Möten & Event som en attraktiv mötesplats och samarbetet kommer bidra till att vi tillsammans skapar Nordens mest slagkraftiga mässa för hela mötes- och eventbranschen. Vårt gemensamma arbete skapar en nytänkande arena som visar på innovationer och möjligheter för alla som bokar och arrangerar möten och konferenser har behov av”, säger Susanne Hallencreutz, vd, Live Expo som arrangerar Möten och Event.

 

Bilden: Michael Schüller, vd, Svenska Möten. Foto: Beatrice Graalheim