platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
ESS Group öppnar nytt – på Palma de Mallorca

Från stort till smått. Redan innan storsatsningen Jacy’z i Göteborg har slagit upp dörrarna blickar ESS Group vidare och denna gång har de lagt till ankar på Palma de Mallorca.

En yacht som givetvis har döpts till Essoess ligger numera förtöjd på kajplats fem, i hjärtat av Palma, en paradplats mitt emot den ståtliga katedralen. Bättre läge är svårt att finna när man vill utforska allt som omgivningarna erbjuder.

”Att plötsligt kunna erbjuda en yacht till alla som vill känns så oerhört kul”, berättar Carl Lundgren, Brand Director och partner på ESS Group.

”Palma är en stad med så många möjligheter för upplevelser, oavsett om det handlar om kultur, sport eller mat. Det känns helt naturligt för oss att etablera oss här och varför inte då göra det på vårt vis? Möjligheterna här har liksom inga gränser. En drink på båten med kaptenen, sen en lunch och varför inte ta båten till den charmiga bergsbyn Deia?”, säger Carl Lundgren.

”Vi vill erbjuda upplevelser och platser som vi själva vill hänga på. Det har varit vårt signum från start”, säger Jonas Stenberg, vd och partner på ESS Group.

”Vi bygger platser som skapar minnen och som man vill komma tillbaka till och jag tror att genom att erbjuda en lyxig och annorlunda hotellupplevelse på paradplats i Palma så gör vi precis det vi tror på”, fortsätter han.

”Lyx handlar inte om storslagna sviter och extravaganta miljöer”, säger Carl Lundgren. ”Lyx handlar mer om tid tillsammans och framför allt att få uppleva saker ihop, oavsett om det är med familjen, kompisarna eller med arbets-teamet. Tänk att vakna upp på denna vackra ö och bara behöva fundera på vad du vill göra, inte vad du måste … !”, säger han.

Yachten Essoess håller just nu på att färdigställas och det går att boka rum från och med slutet på september. Till en början kommer båten att ligga i hamn och fungera som ett flytande hotell. För grupper finns möjlighet att addera en dagstur på Medelhavet.