platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Eive Stenvall ny hotelldirektör på Scandic Luleå

Scandic har rekryterat Eive Stenvall som nu tillträder tjänsten som hotelldirektör för Scandic Luleå. Eive återvänder till Scandic efter 11 år på Quality Hotel i Luleå för att nu axla ansvaret för Norrbottens största affärshotell.

Eive Stenvall har många års erfarenhet inom den svenska besöksnäringen och har en gedigen bakgrund, inte minst från sin tid som hotelldirektör på Quality Hotel i, där han varit verksam de senaste 11 åren. Under sina år på Scandic hade Eive flertalet ledande hotellbefattningar, bland annat i roller som hotellchef och biträdande hotelldirektör.

"Vilken underbar känsla att återvända till Scandic och få möjligheten att jobba på det fantastiska hotell som Scandic Luleå har blivit efter renovering och utbyggnad. Nu ska vi fortsätta att verka för ett starkt inresande till Luleå och regionen, något som ligger mig varmt om hjärtat. Scandic är ett fantastiskt företag och jag är stolt över att få förtroendet att tillhöra en organisation med goda värderingar och duktiga medarbetare. Jag ser verkligen fram emot att ta mig an denna nya utmaning", säger Eive Stenvall, nytillträdd hotelldirektör för Scandic Luleå.

Eive tillträdde sin tjänst som hotelldirektör för nyrenoverade Scandic Luleå i början av augusti 2022.

"Det känns mycket hedrande att välkomna Eive tillbaka till oss på Scandic. Eive har en stark kännedom kring det lokala näringslivet och besöksnäringen i Luleå. Han har god och beprövad erfarenhet från att leda olika typer av organisationer, är en uppskattad ledare och har passion för besöksnäringens olika frågeställningar. Med hans kunskap och brinnande intresse för branschen, Luleå och starka medarbetarlag är jag övertygad om att Eive kommer tillföra mycket till vår organisation i norra Sverige", säger Karin Lundman, Distriktsdirektör för Scandic i norra Sverige.