platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Emma Norelius ny vd för Elite Grand Hotel i Gävle

Arbetet med att erbjuda fantastisk mat och boende under ett och samma tak har resulterat i att Elite Grand Hotel i Gävle kommit att bli en självklar klassiker, både bland Gävlebor och mer långväga gäster. Nu växlar man upp arbetet med att erbjuda Sveriges bästa hotellupplevelse, och rekryterar i samband med detta Emma Norelius till posten som hotelldirektör.

I en pampig byggnad från 1901 invid Gävleån och ett stenkast från Gävle Centralstation ligger Elite Grand Hotel. Ett anrikt hotell där unika historiska detaljer, vacker stuckatur och ståtliga valv samsas med tidlös design. Förutom 124 hotellrum, konferenslokaler och matsalar ligger här Grands Veranda - en av Gävles populäraste restauranger som kommit att bli en central mötesplats bland Gävleborna. Mycket tack vare Mikael Ericsson som efter sex år nu lämnar posten som hotelldirektör på Elite Grand Hotel för att gå vidare inom koncernen. Medan Mikael axlar rollen som regionchef för region norr inom Elite Hotels of Sweden, har arbetet med att tillsätta en ny hotelldirektör pågått. Här har man letat efter någon med en gedigen erfarenhet av att bygga hotell- och restaurangupplevelser, och som kan fortsätta utveckla Elite Grand Hotel som destination med gästnöjdhet i fokus. Nu har man alltså landat i valet av hotelldirektör och tillsatt Emma Norelius till tjänsten.

”Vi är givetvis otroligt glada över att Emma kliver in som min efterträdare nu när jag har fått möjlighet att ta mig an ett nytt spännande uppdrag inom koncernen. Det är med varm hand och fullt förtroende som jag lämnar över till Emma”, säger Mikael Ericsson, Regionchef Norr, Elite Hotels of Sweden.

Emma kommer närmast från Clarion Hotel Winn där hon har arbetat som hotellchef. Nu har hon lämnat sina uppdrag för att med sina 15 års erfarenhet inom hotellbranschen leda arbetet framåt på anrika Elite Grand Hotel i Gävle.

”Jag är väldigt glad och förväntansfull över att ha fått det här uppdraget att leda och driva den fortsatta utvecklingen av Gävles mest anrika hotell! En otroligt vacker fastighet som rymmer både hotellrum, konferenslokaler och matsalar i en fantastisk miljö. Mitt fokus nu är att lära känna personalen, bygga teamkänsla, sätta en gemensam målbild och skapa en arbetsplats dit alla älskar att gå till. Något jag ser som en avgörande faktor för hotellets fortsatta framgång. Jag ser mycket framemot att tillsammans med alla mina nya kollegor ta hand om Elite Grand Hotel och ge våra övernattande-, konferens- och restauranggäster en vistelse med guldkant”, säger Emma Norelius, Hotelldirektör, Elite Grand Hotel Gävle.