platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Emirates kommer till Sverige för att rekrytera kabinpersonal

En ökad efterfrågan på flygresor gör att Emirates, världens största internationella flygbolag, behöver förstärka det multinationella teamet av kabinpersonal. Det Dubaibaserade flygbolaget anordnar därför en öppen rekryteringsdag i Stockholm. Den 1 september, med start klockan 09:00 finns de på plats på Hotell Courtyard by Marriott på Kungsholmen.

I takt med att efterfrågan för resor fortsätter att öka har antalet arbetstillfällen på Emirates fördubblats sedan i fjol. Flygbolaget söker nu både kvinnor och män, som vill ansluta till det multinationella kabinteamet. Rekryteringssatsningen är en del av arbetet som ska stärka upp bolaget med ytterligare kompetens, samt bidra till bolagets återhämtning och tillväxt.

Kabinpersonalen erbjuds ett anställningskontrakt som inkluderar förmåner såsom skattefri inkomst, gratis boende med hög standard i Dubai, kostnadsfri transport till och från arbetet, fullständig sjukförsäkring samt exklusiva rabatter på shopping och fritidsaktiviteter i Dubai.

"Vi söker personer som brinner för att leverera personlig service av högsta kvalitet. Eftersom säkerhet är en av Emirates högsta prioriteringar, vill vi att den ultimata kandidaten kan leda och ta kommando, med både självförtroende och lugn", säger Björn Ekegren, Sverigechef på Emirates.

För att söka tjänsterna krävs en gymnasieutbildning samt minst ett års arbetslivserfarenhet med kundkontakt och service i fokus. Ansökande ska vara minst 160 cm långa och kunna nå upp till 212 cm, med sträckta armar, ståendes på tå. Kandidaterna ska tala flytande engelska och uppfylla Förenade Arabemiratens krav på arbetsvisum. All Emirates flygande besättning får en utbildningsupplevelse i världsklass vid flygbolagets toppmoderna anläggning i Dubai.

Kandidater som intresserar sig för en karriär på Emirates kan komma förbi Hotell Courtyard by Marriott den 1 september, med ett uppdaterat CV på engelska och ett nytaget foto. Kandidaterna rekommenderas att förregistrera sig, men de det finns även möjlighet att göra det på plats. Ytterligare information om kraven för urvalsprocessen finns på https://www.emiratesgroupcareers.com. Kandidaterna måste vara beredda på att tillbringa hela dagen på plats. De sökande som går vidare i processen kommer att informeras om tidpunkter för ytterligare bedömningar och intervjuer under samma dag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------Om Emirates

Historien om Emirates började 1985 när de startade verksamheten med sina första två flygplan. Idag flyger de världens största flygplan, Airbus A380 och Boeing 777, och erbjuder sina kunder bekvämligheter med de senaste och mest effektiva wide-body maskinerna i skyn.