platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Radisson Resort Plaza Skiathos öppnar på Sporaderna

Radisson Hotel Group öppnar sin senaste grekiska exklusiva resort på den grekiska ögruppen Sporaderna och på eftertraktade Skiathos, känd för sin oförstörda naturliga skönhet och utsökta sandstränder vid Egeiska havets blåa vatten.

Radisson Resort Plaza Skiathos ligger på Skiathos vackra sydkust, med utsikt över Egeiska havet och Kanapitsa-stranden. Skiathos, den västligaste av Sporadernas öar, är känd för sin fantastiska kustlinje med mer än 60 stränder med mjuk sand och klart blått vatten, såväl som havsgrottor, imponerande klippformationer och vandringsleder på de trädklädda kullarna längts i norr, känd som platsen för inspelningen av filmen Mamma Mia. Öns bysantinska kyrkor och kloster, Bourtzi-fästningen i venetiansk stil och Papadiamantis-huset med sin typiska arkitektur är viktiga delar av öns rika historia.

Resortens 84 rum och sviter är inredda i modern, minimalistisk stil, och de flesta har utsikt över hotellets pool eller havet. Privata balkonger eller terrasser finns tillgängliga i utvalda rum, och resortens största sviter har privata bubbelpooler för ultimat avskildhet och avkoppling. Anläggningen är idealisk för bröllop med sitt eget ortodoxa kapell på plats och mångsidigt utomhuspoolområde som erbjuder mottagningar med fantastisk utsikt.

Den stora restaurangen som är öppen hela dagen hyllar grekiska och medelhavsinspirerade smaker på sina lunch- och middagsmenyer. Poolbaren erbjuder frukostgodis och tilltugg sent på kvällen samt ett brett urval av drycker och en omfattande vinlista. För gäster som vill hålla igång sin träningsrutin finns ett välutrustat gym tillgängligt.

"Vi är glada över att kunna erbjuda våra gäster en fantastisk resortupplevelse på den vackra ön Skiathos, när vi fortsätter att utöka vår grekiska resortportfölj. Radisson Resort Plaza Skiathos låter gästerna stänga av och koppla av omgivna av fantastisk naturlig skönhet”, säger Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President på Radisson Hotel Group.

Radisson Resort Plaza Skiathos är Radisson Hotel Groups senaste ö-resort bland de grekiska öarna, efter öppningen av Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos tidigare i år, och Radisson Blu Zaffron Resort, Santorini, som började välkomna gäster 2021.

Med hälsa och säkerhet för gäster och teammedlemmar som högsta prioritet, implementerar Radisson Resort Plaza Skiathos programmet Radisson Hotels Safety Protocol. De djupgående rengörings- och desinfektionsprotokollen har utvecklats i samarbete med SGS, världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag, och är utformade för att garantera gästernas säkerhet och sinnesfrid från incheckning till utcheckning. Säkerhetsprotokollet är en integrerad del av Radisson Hotel Groups säkerhets- och säkerhetsprogram som säkerställer att Radisson Hotel Group alltid bryr sig om både gäster och teammedlemmar.