platsannonser
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
hotellnytt
Ingen hotellkris
– än så länge.

Rekordsommar för Höga Kusten
Internationella gäster har ökat med 40% sedan 2019.
Hotellnytt
Comwell Aarhus
har utsetts till det mest klimatvänliga hotellet i Danmark.
11-13 november 2022
Allt för hälsan tillbaka
– i år med fokus på kvinnohälsa.
25 april
Lansering av Fastighetsenergi 2023
– ny arena för framtidssäkrade byggnader
säkerhet för medarbetare
Riskline och Safeture
inleder ett samarbete.
Mässor är möten
Elmia Garden 2022
– storsatsning på hela mässupplevelsen.
hotellnytt
Comfort Hotel
växer i Göteborg
Hotellnytt
Rekord i antal hotellnätter
under H22 City Expo i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Easyfairs utser Joachim Warnberg till tillfällig vd

Joakim Percival, som har varit vd på Easyfairs sedan 2020 lämnar bolaget på egen begäran och ersätts av Joachim Warnberg som tillfällig vd med start den första september 2022.

Joachim Warnberg, med ett förflutet som vd för Easyfairs under åren 2018-2020, återvänder till rollen samtidigt som processen att tillsätta en permanent vd pågår.

“Jag vill tacka Joakim Percival för hans tid som vd under de turbulenta pandemiåren. Joakim har förtjänstfullt lett bolaget genom en allvarlig kris och säkrat bolagets överlevnad genom effektivisering samt nödvändiga omstruktureringar. Nu fortsätter bolaget i en uppbyggnadsfas för att kunna möta våra kunders efterfrågan på säkra och effektiva mötesplatser”, säger Joachim Warnberg, tillträdande vd.

“Joachim Warnberg har efter sin tid som vd hela tiden funnits kvar i koncernen genom en rådgivvande roll och kan snabbt ta vid där jag lämnar. Joachim har en gedigen erfarenhet av tillväxt, strategi- och transformationsarbete och jag är övertygad om att han är rätt person att leda verksamheten tills dess att en lämplig efterträdare kan tillsättas", säger Joakim Percival, vd Easyfairs.

Easyfairs har under året återupptagit möte- och mässverksamheten efter uppehåll under pandemin. För ett komplett utbud av bolagets mässor och evenemang, besök bolaget på www.easyfairs.com