platsannonser
Projektledare
Akademikonferens.
Projektkoordinator
till Akademikonferens.
Chef Akademikonferens
PCO för SLU, Karolinska Institutet, Stockholms universitet och Uppsala universitet.
Chef för möten och event
till Uppsala Konsert & Kongress.
nyheter
IMEX 2023
Tum Islam ALeminden Ozur Dileyeceksiniz
Tum Islam ALeminden Ozur Dileyeceksiniz
festivalsommar
Håkan Hellström
är klar för Way Out West.
stort event
Cirque du Soleil
återvänder till Malmö Arena i maj 2023.
hotellnytt
BWH Hotel Group lanserar Aiden
– ett nytt varumärke på hotellmarknaden.
Ny mötesplats
Digitalisering behövs
för ett levande Västerbotten.
digital plattform
Event Logic växer med över 800 procent
och expanderar till övriga Norden.
Utmärkelse
Tourism in Skånes innovationsprojekt
prisas internationellt.
flyg
Eurowings lanserar
lanserar direktlinjer till Rom och Stuttgart från Arlanda.
8 000 hundar
Nordens största hundevent
är tillbaka i Göteborg.
Den 16–18 februari 2023
Elite Grand Hotel Norrköping
officiellt hotell till Future Echoes.
RSS
rss_icon
Länkar
Janne Björge föreläser i Teheran och Istanbul

För tre år sedan fick Janne Björge ett telefonsamtal första gången från Sepehr Tarverdian. Han frågade om Janne hade lust att komma till Oman för att föreläsa om varumärken på en årlig konferens.

"Jag tackade självklart Jaaaa. Det var hundratals företag och varumärken på plats, och hela salongen var fylld av energi. På scen fanns doktorer och professorer blandade med ledare från spännande företag som Aston Martin bland många andra. Och så jag", säger Janne Björge.

"Det var ett underbart event och dagen efter bjöds jag med till ett företag som ville lyssna mer på mina funderingar och kunskaper om varumärken och möjligheter till utveckling. De bjöd på lunch och jag fick träffa leningsgruppen för en fördjupande diskussion. De är 44 000 anställda, visade det sig när jag fick höra vilka de var och hur de arbetade idag med sitt varumärke och hur de såg på framtiden".

"När sedan Sepehr skickade ett sms i år i  juni och frågade om jag ville komma till den 9:e Marketing & Sales Conference i Teheran så var svaret detsamma… Jaaaaa. Klart jag ville".

Resan tar också Janne Björge till världsstaden Istanbul där det handlar om en coaching för en ledare från Indien med företag i hela världen som Janne Bjärge mött tidigare.

"I den förändring många företag går igenom idag behöver många ledare någon att prata med för att få stöd i det de känner för och vill skapa. Sedan 2017 har jag varit en samtalspartner i det här företagets förändringsresa främst inom varumärkesarbetet, men även kring ledarskap och hur man kan hantera relationer inom ett familjeföretag. Vi insåg på vägen att vi kan lita på varandra, och alla behöver en person man kan lita på. Vi har träffats i Mumbai, Dubai och nu snart i Istanbul. Under tiden fram till idag har vi arbetet över zoom och sms, som man gör i vår nya värld".